Sudija koji je Slobodi poništio čist gol protiv Zvezde nije suspendovan

Pomoćni arbitar Dalibor Đurđević "prošao" samo sa slabom ocenom za propust na meču 13. kola Superlige

  • 12

Pomoćni sudija na meču 13. kola između Crvene zvezde i Slobode (4:1) Dalibor Đurđević dobio je slabu ocenu ali ne i suspenziju od strane Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije zbog propusta na "Marakani".

Najsporniji momenat na meču bio je kada je Sloboda zatresla mrežu Bobana Bajkovića, ali je na intervenciju Đurđevića on poništen zbog nepostojećeg ofsajda.

Suđenje, dakle, nije bilo zadovoljavajuće ni na meču na "Marakani", a podsetimo, Sudijska komisija FSS suspendovala je Miodraga Gogića zbog toga što nije dosudio čist penal za ekipu Voždovca protiv Partizana, koji je slavio rezultatom 1:0.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • wow

    30. novembar 2013 | 11:35

    A ko sad krade? A ganci?

  • Ivan

    30. novembar 2013 | 10:49

    Alooo rezultati 4:1 i 1:0 nikako nemogu da se glrdaju isto...jer bi partizan gubio bodove a Zvezda ne...i partizanu nisu dosudjena 2 penala za Vozdovac. A gde je nobi pazar u orvom kolu i sta se tu sve izdesavalo

  • Manjane

    30. novembar 2013 | 11:30

    koji ofsajd? ne prepisujte od drugih obojenih (plaćenih) redakcija (npr Sport) pre nego što proverite, ofsajda nije bilo, pogledajte snimak ponovo, tj prvi put, pošto ga niste gledali očigledno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA