Milenko Tepić se vraća u Partizan!

Kako Telegraf saznaje, bivši reprezentativac će po drugi put u karijeri obući crno-beli dres. Partizan pokazao interesovanje i za beka Vršca Jovana Novaka

  • 2

Bomba iz Humske! Svi su danima pokušavali da saznaju koja se strana imena nalaze na radaru Duška Vujoševića i Dragana Todorića, da bi se pojavila informacija kako je novi član Partizana Milenko Tepić.

Igrač koji se afirmisao kod Vujoševića ove sezone je bio član litvanskog evroligaša Lijetuvos Ritasa, koji je bio u grupi sa Crvenom zvezdom. Tepić neće imati pravo nastupa za crno-bele u preostale tri utakmice prve faze Evrolige, dok će u slučaju plasmana crno-belih u TOP 16 moći da igra.

Njegov dolazak u Beograd očekuje se za desetak dana, jer će odigrati još dve utakmice za Ritas zbog povrede prvog plejmejkera Omara Kuka. Kako nezvanično saznajemo, Tepić će u dresu Partizana igrati i naredne sezone.

Crno-beli će, uprkos svemu, nastaviti potragu za plejmejkerom (najverovatnije Amerikancem).

Prema rečima trenera Duška Vujoševića, višestruki uzastopni šampion Srbije pokazao je interesovanje i za beka Vršca (bivši Hemofarm) Jovana Novaka.

- Njegov dolazak je izvestan, samo ne znamo kada će se tačno desiti - rekao je Vujošević za Tepića, pa nastavio o Novaku:

- Pratimo ga, ali videćemo da li je za njega i klub bolje da dođe sad ili na kraju sezone - istakao je trener crno-belih u izjavi za Večernje novosti.

Tepić je za Partizan nastupao u periodu od 2006. do 2009, dok je posle toga nosio dres Panatinaikosa, Kahasola i Lijetuvos Ritasa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    4. decembar 2013 | 18:17

    Tako je bre ajmo vraćaj te se i nastavi te gde ste stali da igrate pravu košarku uz prave navijače , ja uvek kažem sa svakim povratkom ili ostankom igrača je srbija sve jača i jača u košarci

  • JA

    4. decembar 2013 | 22:41

    Sad ce Tepa opet da ih utepa! xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA