STOJANOVIĆ: Kad god čujemo da je Partizan kiksnuo, mi padnemo na glavu!

Trener Zvezde i kapiten Milijaš potvrdili su da atmosfera nije dobra, ali da Vojvodina mora da bude pobeđena kako znaju i umeju na "Marakani"

  • 1

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da u prvenstvenom meču sa Vojvodinom ekipa želi da se iskupi za debakl u Kupu protiv istog rivala.

- Naravno da želimo da popravimo utisak i da dođemo do pobede. Hoćemo da na najbolji mogući način završimo tešku polusezonu - izjavio je Stojanović na konferenciji za novinare na "Marakani".

Stojanović je potvrdio da su šanse za nastup povređenog Miloša Ninkovića veoma male. Njega će zameniti Filip Kasalica ili Vukan Savićević.

Na pitanje novinara da li će u slučaju eventualnog kiksa lidera Partizana protiv Čukaričkog svojim igračima saopštiti rezultat te utakmice, Stojanović je rekao:

- Iz dosadašnjeg iskustva u ovoj polusezoni, svaki put kada smo saznali za kiks Partizana, mi smo ''pali na glavu''. Ne bi trebalo da ražmišljamo o drugim rezultatima, već samo da gledamo sebe - objasnio je on.

On je priznao i da je posle poraza od Vojvodine podviknuo na igrače.

- Takav sam kakav sam. Nekad imam jače emocije i teško to krijem. Igrači bi to trebalo da razumeju i shvate kao pozitivnu kritiku - zaključio je Stojanović.

Kapiten "crveno-belih" Nenad Milijaš istakao je da očekuje još jednu tešku utakmicu sa Vojvodinom.

- Ne smemo da dozvolimo nijednoj ekipi da nas dva puta u kratkom periodu pobedi na našem terenu. Moramo da izvučemo pouke iz meča u sredu i mislim da ćemo to uraditi. Atmosfera nije baš najbolja i moramo da odigramo utakmicu kako znamo i umemo. Igrači su svesni važnosti meča. Ne tražimo alibi, ali priča o raskidima ugovora je skrenula pažnju ekipi - naveo je Milijaš.

Utakmica 15. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra od 17 sati u Beogradu.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    7. decembar 2013 | 01:18

    Kako znate I umete necete pobediti...ali vosa ce da vas pusti, pa ne budi dete stojanovicu, neke stvari se znaju I bez da ih ti kazes. Zapamtite....sutra se vosa nece moci prepoznati, bit ce to drugi tim, a zvezda ce kao da odigrs utakmicu sezone haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA