Noć u kojoj su svi čekali Brajanta, a on nije došao! Korver pogodio i na 90. utakmici zaredom! (FOTO)

Lejkersi bez najboljeg igrača pobedili u Sakramentu, a "crna mamba" je najavila povratak za nedelju protiv Toronta. Raduljica nije igrao, Nedović 1 skok, Veseli dva poena...

  • 0

Sve je bilo spremno za povratak Kobija Brajanta, ali malobrojni navijači Lejkersa u Sakramentu i domaćini koji su hteli koreografijom da zaplaše velikana nisu imali tu priliku, jer je povratak "crne mambe" prolongiran za nedelju.

Lejkerse, čiji trener uoči pobede od 106:100 u Arko areni nije želeo da najavi neigranje Brajanta, ali odluka da se Kobi ne pojavi na parketu nije mnogo potresla igrače, koji su predvođeni Gasolom i Džodijem Miksom sa po 19 poena uspeli da u poslednjoj četvrtini naprave plus 12 i stignu konačno do više od 50 odsto uspešnosti (10-9).

Iako je prvobitno planirano da prvi meč u novoj sezoni, posle povrede u aprilu, najbolji igrač Lejkersa odigra u petak u Sakramentu to se, dakle, nije dogodilo, a na videu putem Fejsbuka "crna mamba" je objavila da se u nedelju vraća na parket u Stejpls centru protiv Toronta.

Veče su, bar što se nas tiče, obeležili mizerni učinci igrača koji su do skora igrali na srpskim košarkašim terenima.

Nemanja Nedović je za 11 minuta u ubedljivom porazu Golden Stejta u Hjustonu zabeležio jedan skok, Miroslav Raduljica nije igrao u pobedi Milvokija nad Vašingtonom za koji je Jan Veseli postigao dva poena.

Rekorder Kajl Korver. Nerealno dobar trojkaš Atlante, oborio je rezultat Dana Barosa iz sezone 1994/95 po broju pogođenih trojki na vezanim mečevima. Susret protiv Klivlenda kod kuće okončao je sa dve trojke, iako je meč otvorio sa tri promašaja. Veteran (11 sezona u NBA) je tako stigao do 90. meča na kojem je pogodio barem jedan šut za tri poena.

Rezultati

Portland - Juta 130:98

Sakramento - Lejkers 100:106

Hjuston - Golden Stejt 105:83

Nju Orleans  Oklahoma 95:109

Atlanta - Klivlend 108:89

Boston - Denver 106:98

Njujork - Orlando 121:83

Šarlot - Filadelfija 105:88

Vašington -Milvoki 105:109 produžeci

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA