Čelnik Gasproma na Marakani, Luković opet u Zvezdi?

Jedan od čelnika Gasproma Aleksandar Djukov u ponedeljak se sastao sa čelnicima Crvene zvezde. Pored razgovora o isplatama novca u ovoj i narednoj sezoni, tema je bio i povratak bivšeg reprezentativca u tabor "crveno-belih"

  • 7

Crvena Zvezda možda dobija prvo pojačanje! Iako je već dosta puta pisano o povratku Aleksandra Lukovića na Marakanu, ovoga puta je možda transfer najbliži realizaciji.

U ponedeljak su se na Marakani sastali čelnici "crveno-belih" i jedan od čelnika Gasproma Aleksandar Djukov, javio je B92. Glavna tema razgovora bila je dinamika isplate novca od strane ruske kompanije. Pored razgovora o novcu, na sastanku se pričalo i o povratku bivšeg reprezentativca u tabor "crveno-belih".

Videćemo šta će od svega biti, ali da je sastanak veoma važan govori podatak da je predstavnik Gasproma ovoga puta direktno doputovao iz Sankt Peterburga, a da sa druge strane stola sede svi vodeći ljudi Zvezde, počev od Dragana Džajića, pa do potpredsednika. Inače, sponzorski ugovor između Crvene zvezde i kompanije Gasprom pojačan je letos sa 2,2, na 4 miliona evra godišnje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA