Veseli: Sad svi u Pionir! Novak: Svaka čast!

Potencijalni nov košarkaš Partizana Jovan Novak čestitao igračima "crno-belih" pobedu nad turskim predstavnikom preko svog profila na Tviteru, a tim povodom oglasili su se i bivši članovi šampiona Srbije

  • 4

Nekadašnji košarkaši Partizana, Jan Veseli koji igra u NBA ligi za Vašington Vizardse i Džejms Gist koji trenutno nosi dres Panatinaikosa, gledali su pobedu njihovog bivšeg kluba nad favorizovanim Fenerbahčeom, kojom su "crno-beli" sačuvali šanse da se domognu Top 16 faze Evrolige.

Odmah nakon završetka meča oglasili su se na svojim Tviter profilima i ispisali reči podrške svojim naslednicima i pozvali navijače da u poslednjem kolu naprave paklenu atmosferu u "Pioniru" i pomognu svom timu da dođe do pobede nad CSKA i da se domogne naredne faze najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Amerikanac Gist je napisao "Čestitke mladim igračima Partizana, velika pobeda. Odlična igra, momci", dok se češki internacionalac oglasio na srpskom jeziku "A sad svi u "Pionir"!! Bravo 'crno-beli'''.

Na ovoj društvenoj mreži oglasio se i mladi Jovan Novak, potencijalni nov član "crno-belih" koji je kratko prokomentarisao ''Svaka čast''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čvarkov

    13. decembar 2013 | 14:04

    Koja lepota kad ti svi cestitaju, Jasekivicijus me je odusevio, moramo da prodjemo, jer ova deca vrede, Nba skauti su bili u cudu juce...

  • pera grobar

    13. decembar 2013 | 17:04

    ma prolazimo,kad zagrmi 8000 ljudi pali bi i lejkersi!

  • Goran

    13. decembar 2013 | 19:44

    bravo partizan ponosno je biti iz srbije ovde u cikagu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA