Problematični Partizanov klinac prelazi u Romu?

Nemanja Radonjić bi u redove tima sa Olimpika trebalo da pređe u letnjem prelaznom roku, navodi italijanski list „Il Mesađero”

  • 6

Mladi igrač Partizana Nemanja Radonjić, koji je zbog nepoštovanja klupske discipline prosleđen u Teleoptik, najverovatnije će na leto preći u redove italijanske Rome!

Fudbaler sa crno-belima ima stipendijski ugovor, koji ističe sredinom februara sledeće godine kada će Radonjić napuniti 18 godina, a nedavno je boravio u Rimu u poseti Ademu Ljajiću, koji igra u redovima Vučice.

Italijanski klub još jesenas je pokazao interesovanje za 17-godišnjeg igrača, a list „Il Mesađero” navodi Radonjića kao pojačanje Rome na leto 2014. godine.

Brzonogi fudbaler je u prethodnom periodu trenirao u „Akademiji Hadži” u Konstanci, a u Zemunelu se nije pojavio još od maja meseca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/ Izvor: ilmessaggero.it)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rambo Džambo

    14. decembar 2013 | 22:34

    U njegovim godinama su se veliki talenti radovali skupljanju lopti,mastali da ce jednog dana istrcati na teren u bojama omiljenog kluba... Ali vremena su se promenila , roditelji se odnose prema deci koja pokazu bar malo talenta kao prema pokretnim bankomatima..hvala

  • Bobankg

    15. decembar 2013 | 03:30

    Svi partizanovi klinci su problematicni izgleda sem malog Zivkovica koji je cini mi se momak na mestu.znaci da je probkem u klubu jer je tesko skupiti toliki broj debila na jednom mestu.

  • Namcor

    15. decembar 2013 | 07:49

    Nekada su u njegovim godinama mastali da zaigraju u prvom timu, a danas je on vec u tim godinama bolji od pola ove jadne lige. Zato se tako ponasaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA