Suarez u Liverpulu do 2018. godine!

Ponosan sam što ću i dalje predstavljati navijače i klub zbog kojih se trudim da svaki put dam sve od sebe kada obučem dres Liverpula, izjavio je Urugvajac posle postizanja dogovora sa klubom

  • 1

Završene su sve spekulacije oko produžetka ugovora Luisa Suareza sa Liverpulom. Vodeći strelac Premijer lige potpisao je nov petogodišnji ugovor i ostaće na "Enfild roudu" do 2018. godine.

Koliko je koštala njegova vernost i koliko je svima u klubu bilo stalo da ga zadrže, govori i podatak da će postati najplaćeniji fudbaler u istoriji "crvenih".

- Oduševljen sam što sam potpisao nov ugovor sa Liverpulom i što sam dugoročno osigurao svoju budućnost ovde. Verujem da ću ovde moći da ostvarim ambicije u osvajanju trofeja i igrati na najvišem mogućem nivou sa Liverpulom. Moj cilj je da pomognem timu da ostvari te rezultate što pre - rekao je Suarez nakon stavljanja parava na ugovor.

Bez sumnje, jedan od glavnih razloga zašto se opredelio da ostane u engleskom klubu jeste i podrška koju su mu pružili navijači i tokom suspenzije zbog ujedanja Branislava Ivanovića, ali i tokom leta kada se mnogo govorilo o njegovoj želji da napusti tim.

- Podrška koju sam dobio od navijača je umnogome uticala na moju odluku. Ponosan sam što ću i dalje predstavljati i njih i klub i zbog njih dajem sve od sebe svaki put kada obučem dres Liverpula. Naša veza je posebna. Oni vole mene, ali i ja njih. Uvek ću za njih davati sve od sebe i nadam se da ćemo zajedno ostvariti mnogo uspeha - izjavio je urugvajski napadač.

Suarez je u dosadašnjem delu sezone postigao 17 golova iako nije mogao da, zbog već pomenute suspenzije, nastupi na nekoliko utakmica na startu prvenstva Engleske, a dobio je i kapitensku traku u odsustvu Stivena Džerarda. Njegova forma je jedan od glavnih razloga za to što četa Brendana Rodžersa zauzima drugo mesto na tabeli Premijer lige.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA