NAPADAČ IZ AZIJE: Jong Gvan novo pojačanje Partizana ? (VIDEO)

Napadač Rimjongsua Jong il Gvan mogao bi ove zime da pojača redove srpskog šampiona. Ovaj 21-godišnji momak je bio na radaru crno-belih i 2012. godine, a olakšavajuća okolnost je što mu je menadžer Fahrija Šekularac

  • 11

Partizan planira ozbiljnu rekonstrukciju tima ove godine. Dva nova igrača već su stigla u redove crno-belih, a sportski deo srpskog šampiona ubrzano radi kako bi tim bio oformljen pre početka priprema. Već duže vreme u fokusu su Škuletić Trajković, Đurđević i Rias, a crno-beli bi mogli da se pojačaju iz Azije.

Kako pišu "Večernje novosti" napadač Rimjongsua Jong Il Gvana možda bi mogao da pojača Partizan.Menadžer Fahrija Šekularac je tokom leta 2012. nudio sada 21-godišnjeg napadača Rimjongsua Jong Il Gvana, a ta priča je prema rečima sportskog direktora aktuelna i ove zime:

- Postoji lista prioriteta za poziciju napadača koja je manje više poznata. Napadač iz Severne Koreje nije na njoj, ali ne isključujem mogućnost da će dobiti priliku tokom pripremnog perioda u Antaliji da se nametne kroz probu, na utakmicama kojih će u tom periodu biti mnogo.

- Šekularac je bio u klubu razgovarao sa Darkom Gruborom i sa mnom i ukoliko bude poslato pismo kojim bi se omogućio njegov nesmetani dolazak u Evropu, to ne znači da će on izvesno postati novi igrač Partizana - kaže sportsk direktor Partizana Albert Nađ.

Bivši kapiten crno-belih objasnio i kakva je situacija sa imenima koja su već duže vremena na radaru Partizana

- Razgovarali smo poslednjih dana mnogo po pitanju angažovanja Petra Škuletića, i to svakako nije tajna. U ovom trenutku nema nikakvih novosti u vezi sa njegovim angažmanom, jer nikako ne bi trebalo zaboraviti da se u celoj priči pita i Vojvodina.

- Zanimljivi su nam, ipak u ovom trenutku nema ništa novo oko mogućnosti da nas pojačaju ove zime. Radimo svakodnevno na ojačanju igračkog kadra i ne sumnjam da ćemo na proleće moći da računamo na jači igrački kadar - zaključio je Nađ.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    26. decembar 2013 | 23:18

    DAUDA i KASALICA i TACKA NA PLJACKU !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Czv

    26. decembar 2013 | 23:48

    Kakav je Partizan brend Srbije kad su izgubili 3-0 od Tuna,JAGODINA JE BREND SRBIJE!!

  • Delija

    26. decembar 2013 | 23:11

    Šta će vam pojačanja kad imate Toleta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA