Federer osvojio Hale po 8. put u karijeri!

Drugi reket sveta došao je do 86. titule u karijeri na ATP turnirima

  • 4

Švajcarac Rodžer Federer osvojio je turnir u Haleu po 8. put u karijeri. Drugi reket sveta je u finalu savladao italijana Andreasa Sepija sa 7:6, 6:4.

U prvom setu nije bilo brejka, pa je on odlučen u tajbrejku, koji je Federer ubedljivo dobio sa 7:1. I drugi set je tekao sličnim tokom kao prvi, pošto su oba tenisera čuvali svoj servis sve do same završnice. Ipak, u desetom gemu je Švajcarac napravio brejk koji mu je doneo i novi pehar na turniru u ovom nemačkom gradu.

Federer posle osvajanja Halea neće dobiti nove bodove na ATP listi, pošto je branio titulu koju je osvojio prethodne godine.

Švajcarac je dobrom igrom u Haleu najavio dobru formu pred Vimbldon, koji je na programu za nedelju dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zex

    21. jun 2015 | 17:29

    Prso si ti prijatelju kad jedva i male turnire osvojis..dobar igrac nema sta ali bolje je da se na vreme povuces..a nole te gazi ko vo kupus he he

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    21. jun 2015 | 20:06

    Milose ljepo ti ime al komentar Nula

  • Andrej

    22. jun 2015 | 12:20

    Ove godine Nole, Federer, Marej, Karlovic, Vavrinka i Ferer su osvojili sve važnije turnire. Samo Nole i Marej su ispod 30 godina,mada su i oni već mnogo iskusni igrači. Izgleda da se u tenisu pomerila granica uspeha što se tiče godina ili jednostavno imaju previše znanja u odnosu na mladje koji dolaze. Matori će vladati još dugo jer su naterali jedni druge da mnogo napreduju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA