Novi skandal Kirjosa: Pljuvao, ispucavao lopte u publiku, pa predao meč jer je izgubio prvi set! (VIDEO)

Ne može Kirjos bez problema

  • 4

Australijski teniser Nik Kirjos opet je prevazišao sebe po problematičnom ponašanju.

Ovaj put je u Šangaju predao meč drugog kola pošto je izgubio prvi set u taj-brejku, samo je prišao sudiji i Stivu Džonsonu, rukovao se sa njima, munjevito spakovao i otišao sa terena.

Navodno je imao problema sa ramenom, iako je servirao žestoko u celom prvom setu. Često je pljuvao po terenu, ispucavao je lopte na tribine prema drugoj polovini terena, što je u jednom trenutku iznerviralo Džonsona.

On je negodovao i naterao sudiju da mu da kazneni poen, a Kirjos je u jednom trenutku glasno poručio da će predati meč ako ne dobije prvi set.

To je učinio, nema sumnje da će ATP reagovati kaznom, a onda se Kirjos oglasio porukom na društvenim mrežama.

- Želim da se izvinim fanovima u Šangaju i gledaocima širom sveta. Poslednja 24 sata sam se borio sa želučanim tegobama i pokušao sam da se pripremim za meč, ali sam se mučio što je bilo vidljivo od početka meča. I rame me počelo mučiti tokom treninga pre meča, što mi takođe nije pomoglo.

- Nakon gubitka prvog seta nisam se osećao dovoljno snažnim za nastavak, jer nisam ništa jeo 24 sata - poručio je Kirjos, kome malo ko već duže vreme veruje kada su ovakve situacije u pitanju. Previše ih je bilo...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA