≫ 

Jelena Dokić uzdrmala svet otkrićem o užasima koje je trpela od oca Damira (VIDEO)

"Nije birao čime će da me udari, tukao me je kaišem, čupao, gađao bukvalno svačim što mu je palo pod ruku..." - pričala je Jelena u ekskluzivnom intervjuu australijskim medijima

  • 85

Do srži užsavajuća ispovest Jelene Dokić o torturi koju je trpela kao devojčica od trane oca Damira, udarna je vest u australijskim medijima. 

Jelena je jezive momente kroz koje je prošla kao devojčica i tokom igračke karijere (dok nije pobegla od kuće) u detalje iznela u svojoj autobiografskoj knjizi koja će 13. novembra biti puštena u prodaju.

O svom užasnom odrastanju uz oca nasilnika pričala je ekskluzivno u studiju Sandej Telegrafa, kao najava za sve ono što je sabrala između korica.

>>> JEZIVO PRIZNANJE JELENE DOKIĆ: Otac me je nazivao kur*om i tukao sve dok se ne bih onesvestila!

Jelena, koja danas izgleda skoro neprepoznatljivo u odnosu na period igračke karijere, ispričala je u emisiji kakvim se sadističkim metodama služio njen otac - gotovo svakodnevno!

Foto: youtube/printscreen/Hogar Strasni

- Postoji toliko toga da ne znam odakle da počnem - krenula je Dokićeva da se priseća, potpuno smirena, kao da se to nije njoj desilo.

- Udarao me je, vukao za glavu, čupao mi uši, a kada nije bilo fizičkog mučenja, bilo je verbalnog. Govorio mi je najgore moguće uvrede kada sam imala 11 godina... Bilo je svega. Gađao me je cipelama u glavu, šutirao me je... - nabrajala je Jelena užase koje je trpela od rođenog oca.

Pojavio joj se blagi osmeh na licu kada se prisetila kaiša...

- Bilo je strašno, bukvalno je koristio sve što mu se našlo pod rukom... Znao je često da me bije kaišem jer sam, eto, loše odradila trening ili samo zato što je on tog dana bio neraspoložen. Problem je što je to radio veoma često, gotovo na dnevnom nivou.

I nije fizički bol od svega najgori. Postoji ono što ostaje urezano do kraja života, rekla je.

- Nije fizički bol najstrašniji, borila sam se psihičkom, to mi je bilo najteže. Znate, kada imate imate 11-12 godina, a slušate svaki dan najgore uvrede, to je strašno i to me je najviše porazilo.

Pogledajte deo Jeleninog intervjua za australijske medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Car

    11. novembar 2017 | 23:53

    Ja njoj ne verujem ni rec

  • Viktorija

    12. novembar 2017 | 17:50

    Da je krkan stari i psihopata bio pametan sad bi uživao u monte karlu u stanovima koje bi njegova kćerka zaradila igrajući tenis a bilo je potrebno tako malo , malo ljubavi i pažnje i brige za jednu mladu dušu i niśta više , krkane upitaj oca od đokovića kako se dijete voli

  • Nena

    12. novembar 2017 | 00:13

    Ma kako da ne, sada ste sve vi koje se javljate zlostavljane. Pale ste u zabirav pa sada vam je prilika da se ponovi cujete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA