Robi Vilijams se pohvalio partijom protiv Đokovića, a onda je fudbalska legenda pozvala Noleta (VIDEO)

Pop zvezda pokazala Noletu šta ume sa reketom

  • 3

Robi Vilijams nije samo vešt sa mikrofonom, već i sa teniskim reketom.

To je pokazao u Los Anđelesu, gde je Novak proveo jedno vreme pred dolazak u Srbiju, gde će ispratiti meč Crvena zvezda - CSKA.

- Prosto je bilo neverovatno igrati sa legendom Novakom Đokovićem na Lakost žurki u utorak - poručio je Vilijams, a sada tu želju hoće da ispuni i Klarens Sedorf.

Legendarni vezista koji je obeležio poslednju eru fudbala povremeno igra tenis, ume i da se našali na svoj račun kada je u pitanju vladanje reketom. Objavio je snimak na kom je posle odličnog poteza proklizao i pao, pa se obratio Novaku.

 
Simply amazing to play with the legend @djokernole at the @lacoste party in LA on Tuesday #Lacoste #lacosterodeodriveA post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

- Konačno sam mislio da sam spreman da pokažem Noletu moje pokrete, mislio sam da sam bio blizu njegovog nivoa, ali onda...

 
I finally thought I was ready to show Nole that my movement on court was close to his level, but then... @djokernole #CS10A post shared by Clarence Seedorf (@clarenceseedorf) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvoncica

    15. novembar 2017 | 12:31

    Nole mi te volimo :)

  • Šarac . M

    17. novembar 2017 | 09:30

    Ne mogu da verujem da postoje maloumni ljudi koji imaju snage da udaraju minuse legendi Srpskog i svetskog tenisa strašno !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA