≫ 

Đoković potvrdio učešće na dva turnira, a tek onda će doneti odluku o nastupu na Australijan openu

Srpski as izabrao dva turnira na kojima će odigrati prve mečeve u sezoni

  • 3

Nakon povlačenja sa egzibicije u Abu Dabiju i ATP turnira u Dohi zbog bolova u laktu, Novak Đoković će otputovati u Australiju gde će učestvovati na dva turnira egzibicionog karaktera.

Nakon toga će biti doneta i definitivna odluka o nastupu na prvom gren slemu sezone, Australijen Openu (15. januar – 28. januar 2018.), gde je Novak šest puta do sada bio šampion.

>>> Antonio Banderas: Srbi, ponosite se Đokovićem, što se mene tiče, voleo bih da igram u Kusturičinom filmu

Srpski teniser će od 10. do 12. januara biti deo egzibicije u Kujongu (10. – 12. januar), predgrađu Melburna.

Ovogodišnji „Kooyong Classic“ pored Novaka ugostiće i Davida Gofana, Dominika Tima, Marina Čilića, Pabla Karenja Bustu i druge.

Pobeda u prva dva meča obezbeđuje direktan plasman u finale, a specifičnost ovog turnira je to što poraz ne znači i kraj takmičenja, s obzirom da se igraju i mečevi za plasman.

Printskrin: Twitter/novakdjokovic

Nole će u sredu, 10. januara u večernjim satima učestvovati i na turniru „Taj-brejk tens“, koji će se odigrati na „Margaret kort“ terenu teniskog kompleksa Otvorenog prvenstva Australije.

Na ovom turniru, koji je predstavljen pod sloganom „svaki poen je bitan“, i na kome se mečevi igraju kao taj-brejkovi do deset poena, nastupiće još i Rafael Nadal, Sten Vavrinka, Nik Kirios i Lejton Hjuit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    3. januar 2018 | 15:21

    Dobri moj Nole nemoj jos da igras jer je nemoguce je da si izlecio bol koji si lecio 6 meseci. Pre par dana zbog istog bola otkazao turnir . Lepo ti ili idi na operaciju ili batali tenis da te ne gledamo kako predaješ meceve jer ti si mega šampion teci teniser (za mene prvi) od kada se igra tenis .

  • sumadinac

    3. januar 2018 | 21:17

    Neka. on pocne on je prvo sportista i nece da zivi od stare slave to su veliki sampioni koji pokusaju ponivo doci na tron i ja mu zelim kao i svi srbi na planeti Nele bog ti pomogo i niko ti nista nemogo srecen ti bozic i i svim srbima

  • Kalina

    3. januar 2018 | 15:43

    Ovde nesto ne stima, ili se namerno pravi fama, zbog marketinga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA