Egzibicionista koji je simulirao seks na meču šokirao Kirjosa: Navijač bio oduševljen performansom, Nik ga spustio izjavom (VIDEO)

Konferencije za medije sa Nikom Kirijosom posle pobede nad Troickim je obilovala šalama i smehom, posle niza čudnih događanja na terenu i oko njega.

  • 0

Nik Kirjos pobedio je Viktora Troickog u tri seta u drugom kolu Australijan opena, meč je po mnogo čemu bio neobičan.

Veliku buku pravio je helikopter u pojedinim trenucima meča, a jedan navijač je napravio prekid kada je počeo da stenje i snima sebe za društvene mreže.

Radi se o momku sa imenom Džejmi Zu, koji strašno želi da postane popularan na internetu, ali je izabrao baš loš način. Ispuštao je krike i potom poručio da je to najbolje što je uradio u životu.

- Mislim, helikopter je bio – totalno ludilo. Direktno je uticao na to da četiri servisa izbacim u aut, jer – kako da se koncentrišem na igru kada ne čujem lopticu. Rekoh – o, zašto se ovo meni dešava?! Egzibicionista u publici… Hmm, dobro za njega ako je izjavio da je to najbolja stvar koju je uradio u životu. Eto, svaka šuša može da ima svoj dan, postane slavan… - bio je komentar Kirjosa.

Foto: Tanjug/AP

Tokom celog meča je evidentno dotrajala tehnika na Hajsens Areni stvarala probleme sudiji Kavetongu da radi svoj posao, tako da je objavljivanje rezultata, po Kirijosu, zvučalo “kao neka sprdnja…”

- Čuli smo da sudija ima problema sa mikrofonom i ozvučenjem još u prvom setu, a to me je sve više nerviralo – tako da sam ga zamolio sredinom trećeg seta da ga ne koristi više. Možda vama to nije toliko čudno – ali kada ne čujete rezultat i muziku tokom pauza – to može ozbiljno da vam poremeti ritam igre. Videli ste da mi se to i desilo, kada sam doživeo brejk pri 5:4 za mene u konačnom setu. Trenutno sam “pošizeo” zbog toga, ali sam imao osećaj da bi i Viktorova igra mogla da uđe u “amplitude” pred ili tokom taj-brejka, i to se desilo.

Na kraju, Kirijos nije štedeo reči hvale za našeg asa.

Foto: Tanjug/AP

- Viktor je veliki borac, vlasnig moćnog servisa, igrač koji obožava format u pet setova, i znao sam da ga gubitak prva dva seta neće nimalo obeshrabriti da i dalje nastoji da izvuče pobedu – što ste i sami mogli da vidite. On je sjajan momak, imamo odličan kontakt u svlačionici i van nje i normalno je da smo “dobri”, jer ga, uostalom, viđam češće nego svoju porodicu. Oba naša meča do sada su bila veoma zanimljiva, i siguran sam da će tako biti i narednog puta.

Tako je Nik uzvratio na komplimente koje je Viktor na prethodnoj konferenciji za medije iskazao za svog današnjeg protivnika, koji u sledećem kolu igra protiv Džo Vilfrida Conge, kome je mladi Denis Šapovalov bukvalno “poklonio pobedu” u današnjem petosetovnom trileru…

Daljinac

(Od specijalnog izveštača iz Melburna, Vuka Brajovića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA