Umalo izgubila meč zbog šopinga

Šampionka Svitolina usrećila dobitnika lutrije Dubai Djuti Fri-a – pa svratila u skup šoping

  • 2

Braneća šampionka WTA turnira u Dubaiju, ukrajinka Svitolina, donela je sreću i million dolara neimenovanom dobitniku na izvlačenju velike lutrije Dubai Djuti Frija, vlasnika tamošnjeg turnira na kome se za trofej trenutno bori šest od deset najboljih igračica sveta.

>>>Teniseri pre 20 godina ne bi mogli da igraju sa povredama koje danas podnosi Đoković: Intervju sa bivšim Noletovim trenerom koji vredi pročitati! (VIDEO)

Vidno vesela ukrajinka je tako lično izvukla Milenijumskog Milionera, ali je pitanje da li će imati priliku i da ga lično upozna narednih dana…

Kako se već našla u raskošnom ambijentu luksuzno opremljenih radnji ovog čuvenog fri-šopa, Elena nije “časila časa” već se predala čarima skupog šopinga, pazarivši skupocene satove i pozlaćene posude i srebrne čajnike za sebe i porodicu. Kad se ima, zašto da ne ?!

Da li zbog šopinga ili nekog drugog razloga, Svitolina je na jedevite jade dobila svoj prvi meč u Dubaiu protiv odlične kineskinje Vang Kijang posle više od 2 sata igre (6:1, 5:7, 6:2)

Foto:Dubai Duty Free
Foto:Dubai Duty Free

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA