Kakvo srce ima Del Potro, Federer u šoku: Argentinac spasio tri meč lopte, pa počistio Švajcarca u tajbrejku! (VIDEO)

Neverovano finale Indijan Velsa

  • 26

Huan Martin Del Potro je savladao Rodžera Federera sa 2:1 (6:4, 6:7, 7:6) i osvojio je Indijan Vels! Sada je i definitivno jasno, ako je neko i sumnjao, da se "Div iz Tandila" vratio u vrh svetskog tenisa!

Del Potro je prvi set dobio sa 6:4, gde je iskoristio jedinu brejk loptu koja je postojala u tom setu.

U drugom nije bilo brejkova, pa je viđen tajbrejk. Doduše, tu je Federer bio bliži osvajanju seta i pre 13. gema, pošto je imao dve brejk i set lopte na 5:4, ali se Del Potro izvukao.

Ali, Federer je posle velike drame u tajbrejku uspeo da izjednači posle 10:8.

I u trećem setu je viđen tajbrejk. Federer je bio bliži pobedi, pošto je napravio brejk na 5:4, imao je zatim i tri meč lopte na svoj servis, ali je Del Potro još jednom pokazao kakvo srce ima! Spasio je tri meč lopte, a zatim potpuno preokrenuo meč.

Došao je do tajbrejka u kome je razneo Federera. Poveo je sa 5:0, zatim i sa 6:1 i tu je bio kraj. Iskoristio je svoju treću meč loptu i osvojio jedan od najvećih turnira, koji važi i za 5. Gren slem, kako ga mnogi zovu zbog toga što se igra više od nedelju dana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Један Доктор

    19. mart 2018 | 06:22

    Да није Аргентинац Делпо би био Србин!!! Браво јуначино !!!!!

  • Igor Obrenovac

    19. mart 2018 | 00:49

    Prebacio sam kanal na 5:4 i 40:15, sve mi se smucilo, nekulturna publika (dzaba im milioni) koja je aplaudirala Delpu na promasen prvi servis, arogantni Federer koji je bez razloga dobacivao glavnom sudiji ceo mec.... nisam zeleo da vidim kako se raduje poslednjem poenu, ali evo prijatno ste me iznenadili, Delpo je preokrenuo.

  • Marko

    19. mart 2018 | 00:20

    I neka je!Smucio mi se vise ovaj Federer.Jeste najbolji, ali i najljigaviji, ne fer igrac.Nije mu prvi put da gadja protivnika lopticom.Cim mu malo krene, onda hoce da ponizi protivnika.Svi vi sto se divite Federerovim rezultatima vas ne razumem.Kako mozete da navijate za takvu moralnu nulu.Samim tim da omalovazavate i za nesto prozivate Novaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA