≫ 

Žestoka svađa prethodila razlazu Đokovića i Agasija: Otkriven pravi razlog raskida saradnje!

Srpski teniser i njegov doskorašnji trener su imali česte rasprave, a sve je kulminiralo uoči Indijan Velsa

  • 17
Foto: Guliver/Michael Dodge/Getty Images

Mnoge navijače Novaka Đokovića iznenadila je vest da je Andre Agasi napustio tim srpskog tenisera. Legendarni Amerikanac je poručio da je imao najbolju nameru da pomogne Novaku, ali da njih dvojica često nisu bili saglasni oko nekih stvari.

Svetski mediji počeli su i detaljnije da se bave ovim sličajem, zagrebali su ispod površine i došli su do nezvaničnih informacija da su se Đoković i Agasi žestoko posvađali pred Masters u Indijan Velsu početkom marta. Ovu informaciju preneli su nemački mediji.

- Agasi se nervirao zbog toga što Novak nije uvažavao skoro nijedan njegov savet. Nekoliko puta su se posvađali, a najžešće je bilo pred Masters u Indijan Velsu početkom marta. Agasi je sugerisao Đokoviću da preskoči turnir u Indijan Velsu, jer je video da nije spreman. Međutim, Novak nije hteo ni da čuje. Iako je manje od mesec dana pre toga operisao lakat, smatrao je da može da se takmiči. Agasi je besan napustio trening i već tada je doneo odluku o prekidu saradnje - naveo je nemački portal Spoks.

Podsetimo, Agasi nije bio uz Đokovića ni u Indijan Velsu, iako živi u Las Vegasu, u blizini tog gradića. Takođe nije bio ni u Majamiju, što potkrepljuje informacije koje je objavio nemački portal.

Zanimljivo je i da je Novak prethodno išao kod Agasija u Las Vegas i tu su obavili nekoliko treninga pred turnir u Indijan Velsu, a nakon toga ipak nije bio na turniru uz srpskog tenisera.

Đoković je na oba turnira izgubio u prvom kolu, pa je tako vezao tri poraza, što mu se nije desilo još od 2007. godine.

VIDEO: Pogledajte i dramatičnu izjavu Đokovića upravo posle ispadanja u prvom kolu Indijan Velsa

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    2. april 2018 | 00:26

    Sve najjace ljude iz svog tima je oterao.. Prvo meditirao, sad se kao oporavlja u neki Reiki.. ccccc... ne valja ti to Nole..

  • Lela

    2. april 2018 | 00:40

    Suludo je igrati posle samo mesec dana nakon operavije. Svaki pametan covek to zna. Trebao je poslusati Agassia.

  • Ronin

    2. april 2018 | 00:08

    Jedan od naljboljih tenisera svih vremena je Nole.Ali uz veliko poštovanje mislim da je došlo vreme penzije.Jako mi ga žao ali on više ne razmišlja ko sportista i iz sega ovoga više oporavit se neće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA