≫ 

Đoković i Lajović svoje mečeve na RG igraju u isto vreme, Nadal dao zanimljivu izjavu za Novakov meč!

Obojica srpskih tenisera će na teren oko 12.30 minuta

  • 2

Četvrti dan Rolan Garosa donosi nam mečeve dvojice srpskih tenisera Novaka Đokovića i Dušana Lajovića koji će na terene izaći skoro u identično vreme - pola sata nakon podneva!

Barem je tako planirano, ukoliko se nešto nepredviđeno ne dogodi u međuvremenu.

Đoković će u meču 2. kola igrati protiv Španca Đaume Munara na terenu ''Suzan Lenglen'', a prvi favorit Rafael Nadal imao je zanimljivo viđenje ovog meča.

- Šanse da Munar pobedi praktično su ravne nuli. Morate biti realni kada su takve situacije u pitanju i da sa tim saznanjem izađete na teren i uživate. Morate da znate da je potrebno da učinite neke stvari koje nekada niste morali kako biste uživali u meču. To je ono što je najvažnije, da prihvatite da je gotovo nemoguće da pobedite - rekao je Rafa.

Elina Svitolina i Viktorija Kuzmova će oko 11.00 časova igrati prvi meč na ''Suzan Lenglen'', a nakon toga se očekuju Novak i Munar.

Lajović će na terenu broj 1 izaći takođe oko 12.30 minuta. Protivnik mu je drugi nosilac Aleksander Zverev. Pre njih igraće Petra Kvitova i Lara Aruabarena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko.pedantic

    30. maj 2018 | 01:00

    Zivi bili pa videli za manje od godinu dana Djokovic ce da batali tenis ...ne igra se njemu vise vidi se to iz aviona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA