≫ 

Ništa od titule posle godinu dana: Đoković izgubio od Čilića u dramatičnom finalu Kvinsa! (VIDEO)

I pored poraza, rezultat u Kvinsu hrabri pred Vimbldon

  • 40

Najbolji srpski teniser Novak Đoković  poražen je od Marina Čilića sa 2:1 (7:5, 6:7,3:6), posle velike borbe u finalu Kvinsa i tako propustio šansu da osvoji prvi turnir posle godinu dana.

 >>> Đoković preslišao Šardija za finale Kvinsa i duel sa Čilićem! (VIDEO)

Poslednju titulu Novak je osvojio u Istbornu prošle godine i samo 3 poena u taj brejku drugog seta delila su ga od velikog uspeha ali je Čilić uspeo da se izvuče iz nemoguće situacije i posle 4:1 za Novaka, preokrene i dobije drugi set i potom osvoji titulu.

Novak je beležio sjajne igre na Kvinsu na travi, nije ni set izgubio do finalnog okršaja sa Hrvatom, što se ispostavilo kao dobro ali ne i dovoljno.

Od samog početka meča velika borba viđena je sa obe strane. Dosta neizvestan prvi set prelomljen je bukvalno na samom kraju. Ređale su se brejk i set šanse, dve je propustio Đoković, ali je treća bila sreća protiv upornog Čilića!

 

Drugi set bio je sličan kao i prvi, barem na njegovom početku, jer smo gledali ujednačen duel dvojice tenisera. Ipak, kada je bilo najpotrebnije u taj-brejku, Novak je "dodao gas" i stigao do prednosti od 4-1, koja se ispostavila kao nedovoljna. Hrvat je uzvratio i vezanim poenima dobio taj-brejk 7:4.

Treći set bio je ujednačen sve do 4:3, Nole je servirao i dozvolio brejk Hrvatu koji je šansu iskoristio i dobio ovaj meč.

Da podsetimo, Đoković je na putu do trofeja, prvog ove sezone, pobedio Milmana, Dmitrova, Manarina i Šardija, dok je u velikom finalu izgubio od Hrvata Marina Čilića.

VIDEO - Kako je Novak došao do velikog finala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koba

    24. jun 2018 | 18:56

    Bravo Nole. Ovo finale je zaista veliki uspeh. Samo napred uz tebe smo i na Vimbldonu.

  • Garo

    24. jun 2018 | 19:15

    Nole ti si kralj, nedaj se

  • Tanče

    24. jun 2018 | 19:17

    Nema veze što si izgubio Novače, biće pobeda i trofeja. Glava gore i samo napred Nole!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA