≫ 

Federer se povukao! Ne želi da igra tenis za svoj 37. rođendan

Švajcarac odlučio da propusti Masters u Torontu

  • 1

Rodžer Federer je objavio da se povukao sa Rodžers kupa koji će se ove godine održati u Torontu. Švajcarac je poručio da mu je žao što neće igrati u Kanadi, ali da je zbog njegove dugovečnosti ključan raspored turnira i da zbog toga mora da otkaže.

"Veoma sam razočaran što ovog leta neću igrati na Rodžers kupu. Sjajno mi je bilo prošle godine u Montrealu i uživao sam igrajući pred kanadskom publikom, ali s obzirom na to da je raspored igranja turnira ključan za moju dugovečnost, odlučio sam da otkažem nastup u Torontu ove godine. Želim turniru veliki uspeh i žao mi je što ću ga propustiti - objavio je Federer, koji će za 8. avgusta napuniti 37 godina, što je baš u vreme kada se igra turnir u Kanadi.

Međutim, Federer očigledno ima druge planove za svoj rođendan, i tada očigledno neće igrati tenis.

Osvajač 20 Gren slem trofeja je poslednji meč igrao protiv Kevina Andersona u četvrtfinalu Vimbldona, kada je poražen posle pet setova velike borbe. Već je iz istog razloga propustio i Rolan Garos, a očigledno je svu energiju usmerio na US open.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    24. jul 2018 | 08:24

    Na US open-u će dobiti po tamburi neće ni stići do Noleta da ga odvikne od tenisa 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA