Nova šampionka US Opena briznula u plač zbog iživljavanja američke publike, a onda je Serena uzela reč i očitala im lekciju za sva vremena (VIDEO)

Vilijamsova je i u porazu pokazala da je veliki šampion

  • 11

Mnogo kritika dobila je Serena Vilijams tokom finala protiv Naomi Osake, gde je pokazala svoju temperamentnu stranu, kada je žestoko izvređala, pa čak i pretila glavnom sudiji Karlosu Ramosu, koji joj je čak tri puta dodelio opomenu, pa je u jednom momenut Vilijamsova izgubila i čitav gem.

Osaka je sačuvla hladnu glavu i osvojila svoj prvi Gren slem trofej i ušla u istoriju, a odmah po osvajanju titule potrčala je u zagrljaj Srbinu, svom treneru Saši Bajinu.

>>> Pijan odbio Serenu, a sad stvorio novu zvezdu: Sve o Srbinu koji je promenio svet ženskog tenisa! (FOTO)

Američka publika kao da je zamerila Osaki na tome što je pobedila Serenu, pa je skandalozno počela da zviždi na početku ceremonije dodele pehara, a to je pogodilo 20-godišnju Japanku, koja je briznula u plač.

Tada je na scenu stupila Serena Vilijams i pokazala je svoj šampionski karakter. Zamolila je publiku da se smiri i da poštuju Osaku i najvažniji trenutak njene karijere.

Publika ju je poslušala, a Osaka je zatim održala neverovatan govor, izvinivši se Sereni za poraz.

- Znam da ste svi navijali za Serenu. Zaista mi je žao što je ona morala da izgubi. Žao mi je što je meč morao završiti ovako, hvala što ste došli da gledate meč - poručila je Osaka.

US Open se završava muškim finalom, gde se od 22.00 sastaju Novak Đoković i Huan Martin Del Potro.

Dobro se poznaju, igrali su već 18 puta, Đoković je dobio 14 mečeva, uključujući i poslednja tri. Otud i kvota 1,40 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Đoković – Del Potro

VIDEO: Šou Đokovića i Vajde na treningu na US Openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milutin

    9. septembar 2018 | 16:09

    Kakva Serena očitala lekciju publici? Ja gledao i to nisam vidio. Serena jednostavno nije birala stedstva da uzme titulu. Sramno se ponašala prema protivnici i sudiji. Valjda misli da su pehari samo njeno vlasništvo,šta li? Publika gora od nje same. Upropastili su cijeli turnir

  • Dusanka

    9. septembar 2018 | 15:49

    Takva je istirija Amerike. Tako zive, tako se ponasaju, ma gde bili, to se vidi na svakom koraku i svakom mestu - - - - ne kultura!

  • Grba

    9. septembar 2018 | 20:16

    Strasno, devojci su upropastili najveci uspeh u karijeri.. Ne moze ni da se smeje ni raduje kakve su budale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA