≫ 

Da li je Sampras razočarao Novaka na US Openu? Đoković je svom idolu poslao poruku čim ga je stigao na večnoj listi (VIDEO)

Najbolji srpski teniser je posle osvajanja 14. Gren slema u karijeri imao poruku za legendu zbog koje je počeo da trenira ovaj sport

  • 5

Novak Đoković je trijumfom na US openu izjednačio rekord Pita Samprasa po broju osvojenih Gren slem titula i sada ih ima 14, koliko i njegov idol iz detinjstva.

Po završetku meča na svečanoj ceremoniji dobio je priliku i da mu pošalje poruku, što Đoković nije propustio.

Ipak, moglo je da se oseti i da je razočaran što Sampras nije bio uživo prisutan na Artur Ešu da prisustvuje stvaranju teniske istorije od strane Đokovića. Novak je svom idolu poručio da se nada da će se uskoro videti i da ga voli.

- Nadao sam se da će biti ovde večeras, ali nažalost nije. Želeo bih da mu kažem "Pit, volim te, nadam se da se vidimo uskoro na terenu" - rekao je Đoković.

U ostatku govora Novak je čestitao Del Potru na svemu što je izdržao proteklih godina i uspeo da se vrati u vrh svetskog tenisa, a takođe je pričao i kako je sam prošao kroz teške trenutke zbog povrede i odsustva sa terena.

Pogledajte Novakovu izjavu o Samprasu i šta je još rekao:

VIDEO: Šou Đokovića i Vajde na treningu na US Openu

VIDEO: Novakova poruka ljubavi posle osvajanja US Opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA