≫ 

Nole i Rodžer kakve do sada niste videli, Srbin ludovao, Švajcarac u neverici posle eksplozije našeg asa (VIDEO)

Novak u ekskluzivnoj izjavi za Telegraf pričao o iskustvu igranja sa velikom Federerom

  • 0

Novak Đoković i Rodžer Federer bili su u centru pažnje u čikaškom "Junajted Centru", svi ih znamo kao dugogodišnje ljute rivale, pa je zato slika Srbina i Švajcarca kako jedan drugog bodre u dublu, sarađuju i "bacaju koske" jedan drugom, definitivno najupečatljiviji momenat "Lejver Kupa".

>>> Nole "udario" na Federera, ispalio mu je projektil u zadnjicu: Šou Srbina i Švajcarca u istorijskom dublu (VIDEO)

Zajedno na istoj strani prvi put, Rodžer i Nole su pokazali kako funkcionišu kao saigrači, jesu izgubili, ali je bilo fenomenalno videti ih u akciji na istoj strani mreže.

Publika je mogla da uživa u svakom momentu, opustili su se maksimalno obojica, posebno naš as koji je posle jednog dobijenog poena prišao Federeru, prodrao mu se u lice pobednički, ćušno ga, na šta ni poslovično hladni Švajcarac nije mogao da ostane imun, pa je "bacio" osmeh od "uva do uva" Srbinu.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Posle meča, ekskluzivno za Telegraf.rs, Nole je govorio o ovom iskustvu.

- Sve u svemu, ovo je jedno divno iskustvo koje ću nositi sa sobom celoga života. Rodžer je, pored Rafe, moj najveći rival u singlu tokom cele karijere, teniser koji je inspirisao i mene i brojne druge igrače iz različitih generacija, predstavljao nam i uzor i primer. Takođe, naši mečevi u poslednjih 10 godina su obeležili moj razvojni put do svih postignutih uspeha i sveopštu evoluciju kao igrača tako da sam izuzetno zahvalan na ovom iskustvu i doživljaju! - kaže Novak, na čije se reči nadovezao njegov dubl partner.

- Presrećan sam što i ove godine stvaramo jedinstveno iskustvo timskog nastupa u našem sportu, kroz mečeve u kojima toliko puno učimo jedni o drugima u ovim posebnim okolnostima. Drago mi je da primetim da je svima izuzetno stalo da pobede, da se ozbiljno bave analizom i pripremom strategije. Igrati dubl je ponekad veoma nepredvidivo, kompleksno – kao što je i bio današnji tok meča. Istovremeno, neosporno je da uživamo u svakom nastupu, i to je vrednost koju su svi igrači prepoznali i koju prenose na publiku i javnost koja prati Lejver Kup! - naglasio je njegov su-osnivač Federer.

>>> Siti traži „žrtvu“ posle poraza od Liona u Ligi šampiona, a ta uloga je, čini se, namenjena Kardifu. Kvota na pobedu Sitija bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kardif - Mančester Siti.

Koliko samo Grend Slem titula na jednoj slici: Noel i Rodžer u elementu Foto: Tanjug/Ap
Dogovor pre stupanja u akciju: Konultacije Đokovića i Federera na meču "Lejver kupa" Foto: Tanjug/Ap

VIDEO: Novak Đoković "upucao" Federera u leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA