≫ 

Goran Đoković novi direktor Sofia Open-a! Najavljuje dolazak Novaka i nikad jači turnir u prestonici Bugarske!

Bugari uz pomoć Đokovića pripremaju teniski spektakl

  • 2

Četvrto izdanje ATP turnira iz serije 250 Sofija Open biže jedno od najjačih do sada, kako zbog igrača koji će na njemu nastupiti, tako i zbog novog direktora turnira Gorana Đokovića, strica najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Kako prenose mediji u Bugarskoj, na turniru će između ostalih nastupiti "mladi lavovi" svetskog tenisa Karen Kačanov, koji je nedavno pobedio Novaka i osvojio turnir u Parizu, a pored njega takmičiće se i Grk Cicipas, potom Roberto Bautista Agut, Fernando Verdasko, Gael Monfis i drugi.

Imena takmičara koji će se nadmetati od 3. do 10 februara 2019. godine u dvorani Armeec, lično je objavio novi direktor Đoković, koji je tom prilikom istakao:

- Hajde da vidimo koliko će Đokovića biti u Sofiji kada turnir počne. Za sada sam tu ja. Novak je trenutno 1. na svetu i više je nego dobrodošao u Bugarsku. Novak je bio ovde ranije zbog snimanja filma i vrlo dobro zna šta je Bugarska, koja mu se jako dopada. On bi voleo da dođe, i ja bih voleo da on bude ovde.

VIDEO: Srđan Đoković: Lepo je što se Federer pokajao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA