≫ 

Sada si pao najniže, Borise: Slavni Nemac hteo da izvrda vraćanje duga lažnim pasošem, bivša žena ga nazvala "najvećim razočaranjem"

Legendarni Nemac u bezizlaznoj situaciji, podbacio je u svakom mogućem pogledu

  • 3

Bivši nemački teniser Boris Beker (51) prolazi kroz verovatno najteži period u životu. 

Eks trener našeg Novaka Đokovića, kao što je svima poznato, proglasio je bankrot 2017. godine, jednoj britanskoj privatnoj banci ostao je dužan veliki novac (dva miliona funti), a kako ga nije vratio u propisanom roku, sudskom presudom mu je naloženo da prodajom svojih najznačajnijih trofeja vrati dug, što je posebno bolan momenat za svakog sportistu.

Međutim, aukcija je u jednom trenutku bila "na čekanju", jer je Beker, u nameri da izbegne obaveze prema banci, uspeo da dođe do pasoša Centralnoafričke Republike (?!) što ga je, kao "diplomatu", ogrnulo imunitetom i na optužbe kakva je ona sa kojom se suočavao u tom trenutku.

Ipak, posle više provera, ispostavilo se da je pasoš do kojeg je došao - nije poznato kako, ukraden 2014. godine. Stvari su izašle na videlo i postupak prodaje njegovih medalja i trofeja iz igračke ere je ponovo pokrenut.

Ni to nije sva Bekerova muka ovih dana, jer je bivša supruga, Holanđanka Lili Kersenberg, od koje se razveo u maju ove godine, pričala o krahu njihovog bračnog života uživo gostujući na jednoj nemačkoj televiziji.

Foto: AP/Tanjug

"Strašno me je razočarao", rekla je, između ostalog Lili, koja je sa Bekerom bila devet godina u braku.

Sa trostrukim šampionom Vimbldona ima sina Amadeusa (8), a kako kaže, Bekera viđa samo kada preuzima dete.

- Ono što je najgore od svega je to što je sve oko Borisa i mene isplivalo u javnost, ali udala sam se za javnu ličnost pa pretpostavljam da to tako mora da bude. Sramota me je što nismo uspeli da to rešimo između sebe, privatno. Oboje smo grešili - ispričala je neke detalje iz turbulentnog braka sa slavnim sportistom, pomenuvši i to da joj je 2018. godina najgora u životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deff

    3. decembar 2018 | 19:14

    Daj mu Nole 2.000.000 eura..neka se povrati..ipak je on bio uz tebe..

  • Miramir

    3. decembar 2018 | 20:30

    Pustite coveka, neka se vadi kako zna. Sta je to kome vazno toliko?

  • Лицемер

    4. decembar 2018 | 07:09

    Волела га је до последње паре !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA