≫ 

Đoković startuje u polufunalu Mubadala turnira

Srpski teniser igra sa pobednikom duela Kačanov - Tim, dok Rafael Nadal čeka rivala posle duela Anderson - Čung

  • 2

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sutra (petak 28.decembar) startuje na egzibicionom turniru „Mubadala World Tennis Championship“.

Ovogodišnji događaj okupio je petoricu tenisera iz prvih jedanaest na svetu. Nole, Nadal, Anderson, Tim, Kačanov i Čung boriće se za trofej tokom trodnevnog programa u „Zayed Sports City Tennis Complex“-u.

Nova teniska sezona počinje izuzetno jakim turnirom u Mubadali, na kojem se danas od 17.05 sastaju sestre Vilijams. Kvota na Serenu je 1,50, a na Venus 2,41. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel sestara Vilijams.

Novak će kao prvi nosilac i predvodnik žreba biti slobodan prvog dana, da bi u polufinalu 28. decembra u 16 časova po srednjevropskom vremenu igrao protiv boljeg iz duela Karen Kačanov (Rusija) – Dominik Tim (Austrija).

Spreman da trijumfom započne novu sezonu Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

U prvom polufinalnom meču od 14h po srednjeevropskom vremenu, Španac Rafael Nadal čeka pobednika susreta Kevin Anderson (Južna Afrika) – Hjeon Čung (Južna Koreja).

Finalni okršaj odigraće se u subotu, 29. decembra u 16 časova po srednjevropskom vremenu (19h po lokalnom), dok je meč za treće mesto nešto ranije (u 14h po srednjeevropskom vremenu).

Nole je debitovao u Abu Dabiju 2011. godine i od tada nije izgubio nijedan meč na ovom turniru. Osvojio je tri titule u nizu, od 2011. do 2013. godine, a 2015. se povukao zbog bolesti.

VIDEO Đoković za Telegraf o Federeru, Samprasu i dolasku na Zvezdin meč sa sinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA