≫ 

Đoković furiozno otvorio 2019. godinu: Novak za sat vremena oduvao rivala na početku turnira u Dohi!

Srbin sa ''pola gasa'' održao čas tenisa Damiru Džumhuru

  • 11

Najbolji svetski teniser Novak Đoković furiozno je započeo 2019. godinu, pošto je u 1. kolu ATP turnira u Dohi sa 2:0 u setovima savladao Damira Džumhura - 6:1, 6:2!

Bio je to njihov drugi međusobni duel i druga pobeda srpskog asa koji će u narednoj rundi igrati protiv Mađara Martona Fučovića koji je bio bolji od Rumuna Mariusa Kopila.

Možemo slobodno da kažemo da je Novak sa ''pola gasa'' odigrao ovaj meč protiv igrača iz BiH, pogotovo što mu je i sam Džumhur greškama pomagao da se ne oznoji previše.

Novak je prvi set dobio za 25 minuta, a samo je u 6. gemu tog prvog seta imao nešto dužu razmenu udaraca. Već na početku je usledio prvi brejk, potom i drugi za 5:1, da bi Đoković s nulom stigao do 6:1.

Početak drugog seta je doneo možda i najveću borbu tokom celog meča. Đoković je propustio četiri brejk lopte, onda izjednačio na 1:1, a nedugo zatim iskoristio novu šansu koju mu je Džumhur pružio.

Taj brejk na početku drugog seta je bio samo znak za ono što će uslediti, a usledio je novi brejk za 4:1 i lagano privođenje meča kraju.

Vredi pomenuti i to da će Novak svoj naredni meč igrati u sredu, i to kao drugi na glavnom terenu gde program počinje od 13.30 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penzioner

    1. januar 2019 | 19:16

    Vazno da su podigli cenu preplate a to sto nista ne možemo da gledamo našeg i najboljeg tenesera sveta to nije bitno RTS-u

  • Ricardo

    1. januar 2019 | 18:35

    Sramota za RTS da ne prenosi Đokovića već tesnu kožu repriziraju. Koga mi plaćamo strašno.

  • Aca

    1. januar 2019 | 19:08

    Ajmo Djole samo gazi srbine !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA