≫ 

Novak razvalio Endija u Melburnu: Dao mu je dva gema i surovo ga vratio u realnost! (VIDEO)

Nije Novak imao milosti...

  • 2

Novak Đoković i Endi Mari odigrali su trening meč na Margaret Kort Areni u Melburnu, rezultat je ostao u drugom planu, ali je ostao zabeležen - 6:1, 4:1.

Britanac je imao žestok sudar sa realnošću i svojim trenutnim mogućnostima, posle duge pauze od povrede. Još od operacije izvedene u januaru 2018, Mari ne može da se vrati na teren kako dolikuje, čini se da se ni na Australijan openu neće proslaviti.

Nole, pusti mu barem dva gema... Foto: Tanjug AP

U svakom slučaju, navijači su uživali na tribinama, konačno su opet imali priliku da se barem podsete nekada žestokih i maratonskih duela kakvi su se vodili između Novaka i Endija, sada je slika potpuno neravnopravna.

Novak napada sedmu titulu, Endi kao 230. igrač sveta neće sigurno imati lagan i prohodan žreb. Bilo je i smeha tokom ovog trening meča, Novak je posle jednog Endijevu dosuđenog auta rekao sudiji da je lopta ipak donela poen, na šta je Mari dobacio: Ne bi ti to uradio da se igra u finale.

Uspeo je Endi da nasmeje i Noleta i gledaoce, a koliko je publika željna ovakvih mečeva tek na regularnom turnirskom nivou, svedoče dugi redovi na ulazu ispred stadiona.

Ipak, prognoze za Endija baš i nisu sjajne... Pojedini smatraju da je sad čak u gorem stanju nego na US Openu pre četiri meseca!

Osvojio je samo dva gema, a do 6:1, 4:1 nije se igralo jer je Endi predao meč, nego jer se stiglo do kraja termina predviđenog za njih dvojicu, ostali igrači su čekali na svoje vreme da se dobro zagreju za Australijan open.

Đoković za Telegraf o Federeru, Samprasu i dolasku na Zvezdin meč sa sinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    10. januar 2019 | 09:06

    Samo nastavi tako Novače! Ja verujem u tebe, idemo po sedmi put da osvojiš AO. Pa nek se zna ko je broj 1 SREĆNO!!!!! ❤♥❤♥❤♥❤

  • Milorad

    11. januar 2019 | 04:01

    U razvalio ga, čovek ne igra preko godinu dana i 200-ti je na ran g listi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA