≫ 

Mari nikad nije bio ovako slomljen: Otišao uplakan usred konferencije, organizatori ga vratili, a onda je saopštio najtežu odluku u životu (VIDEO)

Britanski teniser jedva je smogao snage da pred novinarima kaže da je odlučio da završi karijeru

  • 4

Britanski teniser Endi Mari odlučio je da se penzioniše jer ne može više da igra bez bolova. Odluku je saopštio na konferenciji pred Australijan open, koji će najverovatnije biti njegov poslednji turnir u karijeri.

Na konferenciji je bio potpuno slomljen, emocije su toliko proradile, da u prvi mah nije mogao ni da priča pred novinarima, već se rasplakao pred svima, a zatim napustio pres salu.

Nakon što se smirio, organizatori su ga vratili, pa je Mari saopštio najtežu odluku u svom životu i ponovo je zaplakao.

- Ne osećam se dobro. Mučim se već neko vreme... Nisam siguran da ću moći da izguram još četiri ili pet meseci zbog bolova koje trpim - otkrio je Mari, koji je prethodne godine odigrao tek 12 mečeva usled operacije kuka i oporavka.

- Uradio sam sve što sam mogao da oporavim kuk i vratim se u normalu, ali ne pomaže... Vrlo verovatno je da je Australijen Open moj poslednji turnir u karijeri - rekao je je trostruki Grend slem šampion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    11. januar 2019 | 09:36

    Ostaces upamcen kao vrhunski teniser i borac i sjajan momak, Sve najbolje Endi

  • Putin R.S

    11. januar 2019 | 09:58

    Batice, protiv Novaka treba kondicija kao u bizona da bi ga pobedio. Sve vas je slomio.

  • realno

    11. januar 2019 | 10:15

    Ostaćeš upamćen kao najveća Antipropaganda tenisa...Gledam tebe i zgadi mi se sport,budem srećan što sam povredjen i što ne mogu da igram...Dok gledam Delpa,vrati mi se želja ponovo za igrom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA