Ko sve od Srba i kada igra prvog dana Australijan opena?

Naša zemlja imaće četiri predstavnika prvog dana turnira u Melburnu

  • 1

Australijan open, prvi gren slem turnir u godini, zvanično počinje u ponedeljka 14. i trajaće sve do 27. januara.

Srbija će imati osam predstavnika u Melburnu, od čega će se u ženskoj konkurenciji naći samo Aleksandra Krunić, dok će u muškoj igrati Novak Đoković, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Laslo Ðere, Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Miomir Kecmanović.

Prvog dana AO na teren će izaći njih četvorica - Kecmanović, Tipsarević, Lajović i Troicki! I to baš tim redom.

Lajović na turniru u Aziji početkom oktobra 2018. foto: Tanjug/Ap

Kecmanović će turnir otvoriti na Terenu broj 13, a igraće protiv Španca Fernanda Verdaska od 1 čas iza ponoći.  Zatim na teren izlaze Janko Tipsarević i Dušan Lajović koji oko 2.30 ujutru igraju protiv Grigora Dimitrova i Pabla Kuevasa.

Dan zatvara Viktor Troicki koji će sa Špancem Robertom Karbaljesom Baenom igrati treći meč na Terenu 22, što znači da njihov duel neće početi pre 4:30 ujutru.

Đoković u utorak kreće u pohod ka sedmoj tituli protiv Mičela Krugera, a njihov duel sigurno neće početi pre devet časova ujutru. Pored Đokovića, u utorak na teren izlaze Aleksandra Krunić, Đere i Krajinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    12. januar 2019 | 16:46

    Odkud Tipsarevic i Troicki na AO cele prosle godine ih nigde nije bilo cak sam pomislio da su zavrsili karijeru pogotovo Tipsarevic,sredio im Djokovic preko svojih veza da ih puste da igraju da uzmu koju kintu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA