≫ 

Prvo crna, pa bela lutka: Serena objasnila zašto nosi tamnoputu igračku svuda sa sobom

Serena delila lekcije iz ljubavi posle meča 1. kola Australijen opena

  • 1

Amerikanka Serena Vilijams trijumfalno je počela Australijen open, upisala je pobedu nad Nemicom Tatjanom Mariom, a pažnju medija privukla je neobičnim rekvizitom uz standardnu tenisku opremu.

U pitanju je lutka, i to crna lutka, omiljena igračka njene ćerke Aleksis Olimpije.

Serena je posle meča novinarima objašnjavala zbog čega je lutka i zbog čega baš tamnoputa lutka bila uz nju kao talisman.

- Kai Kai je lutka koju sam joj kupila (ćerki). Želela sam da je ima - rekla je, pa pojasnila da crna lutka nije odraz rasne diskriminacije, već njena neostavrena želja kao devojčice.

- Odrastajući, nisam imala baš mnogo mogućnosti da imam crne lutke, pa sam rekla sebi da će njena prva lutka biti baš takva - ispričala je Serena, koja, naravno, nijednog trenutka ne ignoriše činjenicu da joj je devojčica mešanac.

Foto: Instagram/realqaiqai

Serenin suprug, osnivač Reddita Aleksis Ohanijan, je Amerikanac jermenskog porekla.

- Očigledno je njeno nasleđe pomešano, pola je kavkasko, pola crno, ali sam htela da joj prva lutka bude baš crna, a druga će biti bele boje. U svakom slučaju, ono što želim je da odrasta u ljubavi, da deli ljubav i da voli ljude bez obzira koje boje i rase bili.

Koliko je Serena opčinjena crnom lutkom pokzala je tako što je aktivirala instagram stranicu posvećenu samo omiljenoj igrački njene ćerke.

Stranica realqaiqai trenutno ima 87.000 pratilaca.

 
 
 
View this post on Instagram
we readyA post shared by Qai Qai (@realqaiqai) on

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA