≫ 

Nekada je bio "zgodni maneken", a danas zbog opklade trči go u gaćama: Đoković izdominirao #10YearChallenge fotkom! (FOTO)

Nole je fotografijom nasmejao navijače širom sveta

  • 1

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno je u Melburnu gde se bori za 7. Gren slem na Australijen openu i gde se, po svemu sudeći, odlično zabavlja. 

Tako je pauzu između mečeva iskoristio da, poput brojnih sportista, odgovori na svetski #10YearChallenge izazov, i to, duhovitom fotografijom.

Prvi put će se Đoković odmeriti sa jednom od najtalentovanijih tenisera sveta, 19-godišnji Šapovalov u prva dva meča u Melburnu nije izgubio set. Ali Novak je sasvim druga dimenzija o čemu svedoči i kvota 1,03 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Đoković – Šapovalov

U maniru "nekad i sad" Đoković je prikazao sebe od pre deset godina, u ulozi "obnaženog" manekena, i uporedio sa ovom godinom, u kojoj je zbog, očigledno, izgubljene opklade sa bratom Markom, morao da trči u gaćama.

VIDEO: Đoković "razbio" Congu sa 3:0 u setovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    18. januar 2019 | 09:37

    Ovaj covek bilo sta da uradi,nekako mu lezi i pionir je u svim vanteniskim desavanjima.Samo napred Novace,volim tenis,zato sto volim tebe,a ti volis i sebe i Srbiju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA