Jelena Dokić uznemirila navijače fotografijom i porukom iz bolnice: Instagram je lažni glamur, pogledajte i drugu stranu! (FOTO)

Nekadašnja srpska teniserka završila na urgentnom odeljenju bolnice.

  • 1

Dokić se objavom na Instagramu osvrnula na činjenicu da poznati najčešće preko društvenih mreža pokazuju samo blistavu stranu svojih života, sreću, novac ili nešto treće.

Australijanka se u bolnici našla zbog posla, pa je odande odlučila da pokaže svojim pratiocima i drugu stranu života.

- Ovde sam provela poslednja tri dana, u bolnici. Uglavnom ne objavljujem ovakve stvari, ali sam ovo htela jer stvari koje vidimo na Instagramu i sav taj glamur nije realan i ne pokazuje pravu sliku šta se dešava i važno je da se vidi i druga strana.

- Mnogo sam radila, posebno poslednjih nekoliko meseci i nažalost to me je stiglo i svelo se na stvarno opak grip i upalu pluća u pondeljak kao i iscrpljenost. Morala sam da budem nekoliko dana u bolnici, ali se osećam daleko bolje sada i vraćam se na Australijan open.

- Zato kažem svim da vodite računa o sebi, da posvetite sebi malo vremena i da "dopunite baterije". Pazite na sebe. Hvala medicinskom timu Australijan opena i svima sa urgentnog odeljenja bolnice Epvort što su me zbrinuli u prethodnih nekoliko dana i što su pazili da budem dobro i vratim se na noge što pre - napisala je Dokić.

 
 
 
View this post on Instagram
This is where I spent my last 3 days,in the hospital. I don’t usually post things like this but I thought I would post this because things that you see on Instagram and all the glamours things that we sometimes post are not always reality and don’t always show the true picture of what is going on so it’s important to show the other side of it as well. I have been working a lot especially in the last few months and unfortunately it caught up with me and I came down with a really bad flu and pneumonia on Monday as well as exhaustion.I had to spend a few days in hospital but I am a lot better now and back at work at the @australianopen . So to everyone out there make sure you take some time for yourself and recharge.Look after yourselves. Thank you to the medical team at the @australianopen ,to everyone at Epworth Hospital Emergency Department and also to everyone at @wwos for looking after me the last few days and making sure I am well and back on my feet as soon as possible. 🙈🤕🤢😷🤒🤮 #hospital #glam #exhaustion #exhausted #sick #recharge #takecare #takecareofyourself #feeling #better #flu #pneumonia #melbourne #australia #looking #glam #lookoftheday #mood #vibes #strong #unbreakable #reality #workinghard #iamback #big #month #fightingA post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

VIDEO -  Đoković "razbio" Congu sa 3:0 u setovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanatos

    18. januar 2019 | 10:38

    Neka si nas osvestila-aj sad kod rvata i ne vracaj se !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA