Cicipas podivljao na terenu i opsovao sudiju: Taj idiot me je sj**ao! (VIDEO)

Malo je izgubio kontrolu.

  • 0

Grčki teniser Stefanos Cicipas bio je besan na sudiju tokom meča sa gruzijskim igračem Nikolozom Bazilašvilijem koga je pobedio 3-1 (6:3, 3:6, 7:6, 6:4). Svoj trijumf u trećem kolu Australijan opena, zasenio je scenom koju je napravio kada je sudija odlučio da ponovi poen na set lopti Cicipiasa u trećem setu pri rezultatu 5:3.

Cicipas je odservirao servis viner, sudija je izvršio korekciju, poen je ponovljen i Bazilašvili se izvukao. Grk je počeo da psuje na maternjem jeziku.

- Taj idiot me je sje**o! Je**š i ovog tipa - kazao je između ostalog pokazujući na linijske i sudiju u stolici. Posle pobede, rekao je da mu je žao što je rekao toliko loših stvari.

- Sudijska odluka nije bila fer i bio sam ljut nekoliko gemova. Bila je to vrela glava u trenutku. Kazao sam mu neke vrlo loše stvari, žao mi je zbog toga, ali sam stvarno jako želeo da dobijem, a osećao sam se kao da mi sve kliza iz ruku - istakao je grčki igrač posle meča.

On je sada zakazao duel sa Rodžerom Federerom sa kojim će igrati u četvrtoj rundi turnira. Federer je bio bolji od Tejlora Frica u svom meču trećeg kola.

VIDEO - "Bio sam nervozniji nego inače": Novak nam otkrio šta ga je mučilo protiv Conge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA