≫ 

Haos na Australijan openu: Karenjo Busta bacao torbe, psovao sudiju, nisu mogli da ga smire posle dramatičnog poraza (VIDEO)

Japanac Kei Nišikori je slavio protiv Pabla Karenja Buste sa 3:2 u neverovatnom meču, koji su obeležile nemile scene na kraju

  • 2

Japanac Kei Nišikori plasirao se u četvrtfinale Australijan opena posle velike borbe sa Špancem Pablom Karenjo Bustom i na kraju je posle borbe koja je trajala 5 sati i 11 minuta slavio posle pet setova sa 6:7(8), 4:6, 7:6(4), 6:4, 7:6(8).

Nišikori je tako osigurao mesto među osam najboljih tenisera na turniru i čeka pobednika duela Novak Đoković - Danil Medvedev, koji je u toku i gde se trenutno odvija drama.

Iako je gubio sa 2:0 u setovima, Nišikorija to nije slomilo i došao je do velikog preokreta, gde je čak dva puta slavio u tajbrejku i na kraju posle velike drame došao do pobede.

Bila je to borba titana, nevetovatno je kako su se obojica vraćala u meč, pravili brejkove kada je delovalo da su u izgubljenoj situaciji, ali je na kraju mesto u četvrtfinalu mogao da obezbedi samo jedan.

To je bio Nišikori, a 23. teniseru sveta to nije lako palo. Iskalio je frustraciju posle poraza na torbi sa reketima, ali i na sudiji, koji je napravio grešku u ključnim momentima meča, kada je imao pogrešnu korekciju.

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

To je izvelo iz takta Karenja Bustu, koji je počeo da baca torbu s reketima po terenu, da psuje sudiju i nije mogao da se smiri posle teškog poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    21. januar 2019 | 14:57

    Velika greska sudije..

  • D:)

    21. januar 2019 | 20:49

    Ko gubi , ima pravo da se ljuti! Čist Nišikorijev poen kao suza! Zar, zbog očigledne greške, u presudnom trenutku, treba Nišikori, koji je zaradio poen, da ispašta???!!! Gluposti! Naravno da ne!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA