Delovao je kao zid u jednom momentu, loše sam se osećao poslednja tri gema: Novaka raduje pauza od 48 sati do duela sa Nišikorijem! (AUDIO)

Najbolji svetski teniser sledeći meč igra sa Kei Nišikorijem u sredu ujutru po srednjeevropskom vremenu

  • 5

Srpski teniser Novak Đoković smatra da je jako važno kada se pobedi ovako jedan zahtevan meč, kao protiv Danila Medvedeva (3:1). Đoković je pokazao svoj kvaltet u sva četiri seta, samo što dozvolio u drugom da se rival vrati, jer kako kaže nije video da veruje da može da preokrene.

- Psihički i fizički je bilo naporno i naravno da kad čovek izađe kao pobednik iz ovakvog meča tosluži samopouzdanju i dobije se dosta pozitivnih stvari iz toga. Raduje me što ću imati 48 sati do sledćeg meča, jer se nisam baš najbolje osećao poslednja tri, četiri gema.

Foto: AP/Tanjug

- Bilo je teško, jer je delovao kao zid u jednom momentu. Znam da i ja tako delujem za moje rivale, ali ovoga puta sam ja to osetio. Bilo je dosta razmene udaraca sa linije i kao da niko nije hteo da popusti i da izadđe na mrežu.  Iznenadio me je u odbrani jer je napredovao fizički.

- Servis mu je veliko oružije, mogao sam da završim taj drugi set možda u svoju korist i da bude drugačije, ali vratio sam ga u život jer nije delovalo kao da može da se vrati. To je jedan test i uzećemo pozitivne stvari iz njega -rekao je Đoković.

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Melburna, Vuk Brajović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momcilo

    21. januar 2019 | 22:42

    bravo djole samo napred

  • Tanče

    21. januar 2019 | 21:56

    Odmori se Novače. Ja verujem u tebe, idemo bre po sedmi put da osvojiš AO. Pa nek se zna ko je broj 1 SREĆNO!!!!! ❤♥❤♥❤♥❤

  • Stiw

    21. januar 2019 | 23:08

    Samo napred bata Nole.... Stiw veruje u tvoje pobede... Navijamo carski u finalu... Samo jak psihicki i pobeda je tu... Volimo te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA