≫ 

Surova dominacija Noleta i Rafe: Ovaj podatak o vremenu na terenu garantuje epsko finale Australijan opena! (VIDEO)

Nestvarno je koliko je mala razlika u vremenu provedenom na terenu

  • 0

Novak Đoković i Rafael Nadal rekordno su kratko vreme proveli na terenu na Australijan openu ove godine, a sada nas čeka spektakularno finale.

Rafael Nadal je počistio Stefanosa Cicipasa u polufinalu, a Novak Luku Puja, oba meča delovala su kao igra mačke i miša, kao 1. kolo turnira, a ne završnica u kojoj sve treba da pršti od dobrih poteza i preokreta.

Gledali smo dve simultanke, a ukupno je Rafael Nadal proveo 12 sati i 11 minuta na terenu, Đoković 11 sati i 59 minuta, na celom turniru!

Foto: AP/Tanjug

Razlika od samo 12 minuta govori da su obojica prilično sveži i odmorni za finale, u proseku su svaki meč dobijali za oko 2 sata, bez prevelikih trzavica i problema, s time da je Rafa dobio sve mečeve bez izgubljenog seta.

Nole je set izgubio protiv Medvedeva i Šapovalova, ali je to anulirano protiv Nišikorija, koji je predao meč posle izgubljenog prvog seta, pošto je bio iscrpljen od prethodna četiri maratona. Kei je do četvrtfinala proveo više vremena na terenu nego Rafa i Nole do finala!

Nema sumnje da će i Rafa i Nole biti spremni čak i za maraton, ukoliko do njega dođe, što je i najavljeno posle meča.

Peslatko: Nole dresira psa i odlično mu ide

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA