Španski mediji o nikad moćnijem Novaku: Uništava, čisti redom i odgovara Nadalu! (FOTO)

Najuticajniji i najčitaniji španski mediji ističu da nas čeka spektakularno finale

  • 7

Novak Đoković je bio surov prema Luki Puju, debitantu u Gren slem polufinalu i sa maksimalnih 3:0 (6:0, 6:2, 6:2), trasirao je put u finale Australijan opena gde ga čeka Rafael Nadal.

Biće to repriza epskog finala iz 2012. godine, jednog od najboljih mečeva koje je tenis ikada video.

Španski mediji ispratili su Novakovu dominaciju i istakli u tekstovima da je surovom pobedom protiv Puja poslao jasnu poruku Nadalu pred finale.

Marka - Đoković odgovorio Nadalu i ušao u finale Australijan opena u velikom stilu

Printskrin: Marca.com

Ako je Rafael Nadal, Novakov rival za nedeljno finale prvog Gren slema sezone, pobedio Stefanosa Cicipasa juče, dozvolivši mu samo šest gemova, Novak je Puju dozvolio samo četiri - piše novinar Marke.

Mundo Deportivo: Đoković potpisao finale protiv Nadala uništavanjem Puja

Printskrin: Mundodeportivo.com

Novinar ovog lista istakao je da su Đoković i Nadal zakazali novo epsko finale, koje će ispisati istoriju. Obojica su u Australiji pokazali nivo igre koji pripada drugoj dimenziji - piše novinar ovog lista.

On ističe da Novak može da postane najuspešniji ikada u Australiji sa 7 Gren slem trofeja u Melburnu i da pretekne Federera i Roja Emersona, koji imaju po 6, koliko ih grenutno ima i Novak, a Nadal bi postao prvi u istoriji, koji bi mogao da dođe do bar dva Gren slema na sva četiri najveća turnira.

AS: Đoković čisti redom: Biće to 8. Gren slem finale sa Nadalom

Printskrin: As.com

As je podsetio da je ovo bila 27. uzastopna pobeda Đokovića protiv francuskih igrača i da je Puj frustriran napustio polufinale, kao i da je zakazano finale koje su svi čekali.

Rezultat govori sve: 6:0, 6:2, 6:2 za samo sat vremena i 23 minuta, što je drugi najkraći meč u istoriji polufinala Australijan opena bez predaje, posle duela Matsa Vilandera i Štefana Edberga.

Finale između Đokovića i Nadala zakazano je za nedelju od 9.30. Pojavile su se i prve kvote na kladionicama i blaga prednost daje se Novaku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    25. januar 2019 | 13:35

    Bravo Care i Kralju Srbije !!Nole mi te volimo !!

  • Dusan

    25. januar 2019 | 13:52

    @Johan Nije ponizenje izgubiti od bilo kog rivala. Jednostavno, to je sport i neko mora da pobedi. Jos manje ponizenje je izgubiti od Noleta. Ja sam Novakov navijac i prosto odbolujem svaki njegov poraz, ali nikad nisam smatrao da je ponizen ako izgubi mec.Noletu zelim da pobedi Nadala, ali i ako izgubi on je i dalje NAS NOLE!

  • Cica S

    25. januar 2019 | 13:59

    Nole je nas ponos, nasa svetlost u ocima sveta..!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA