≫ 

Bodriću Noleta sa tribina u finalu Melburna sa Nadalom: Deki Stanković do sada bio taličan našem asu!

Poznati fudbaler nalazi se nekoliko nedelja u Australiji zbog poslovnih obaveza, ali koristi priliku da uživo gleda meč veka

  • 0

Boravak u Australiji u vreme trajanja prvog Gren slema legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković je iskoristio da bodri i gleda mečeve svog velikog prijatelja i najboljeg tensera sveta Novaka Đokovića. Mečeve je pratio iz boksa našeg tenisera

- Čestitam Noletu plasman u sedmo finale Australijan opena. U nedelju stižem u Melburn i sa tribina ću za njega zdušno navijati i pružiti mu podršku u nameri da osvoji rekordnu sedmu titulu. Imao sam veliku sreću da sam uživo mogao da gledam takvog šampiona i to na terenu gde je ispisao istoriju svetskog tenisa.

- Zaista mi je mnogo drago što je u finalu, on je istinski teniski as, jedan od najboljih sportista svih vremena i ima svu moju podršku - kratko je zastao Stanković i na kraju poručio:

Foto: Privatna arhiva

- Moram da kažem da ovo što Novak radi je zaista neverovatno i ja mu se iskreno divim. Kada je prvi put dolazio do titule najboljeg tenisera sveta to je bio nekako logičan sled događaja i prirodan put u razvoju takvog talenta. Međutim, ovo što je on uspeo da uradi posle povrede i što se na ovakav način vratio na teniski tron i još jednom potvrdio vrhunsku klasu, e to mogu samo vrhunske atlete i veliki ljudi. Želim mu svu sreću u finalu sa Nadalom - zaključio je Stanković.

Inače, Dejan Stanković je u Australiji promovisao svoj kamp.

- Izuzetno sam zadovoljan, pre svega što sam na terenima u Melburnu, Brizbejnu i Sidneju video mnogo nasmejane dece koja vole fudbal. To je ono što je najvažnije. Ovo je naša prva turneja po Australiji, tek smo započeli priču sa kampom van Srbije i za manje od tri meseca uspeli smo da u pomenuta tri grada sve organizujemo - rekao je Stanković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA