≫ 

Novakov heroj u kolicima osvojio peti Australijan open!

Dilan Alkot osvojio je peti uzastopni trofej u Melburnu

  • 2

Dilan Alkot osvojio je svoj peti uzastopni Australijan open za igrače u kolicima. Alkot je jedan od heroja Novaka Đokovića sa kojim je 2017. odigrao egzibicioni meč na Rod Lejver areni.

- Za mene su ovi igrači heroji. Oni čine tenis još lepšim i jedinstvenijim zbog toga što rade i kako to rade - istakao je tada Novak koji je organizovao humanitarni egzibicioni meč na kojem je učestvoalo dosta poznatih ličnosti pa i Dila Alkota.

Novak je i 2016. pred finale sa Endi Marijem  prekinuo trening da bi se pozdravio sa Alkotom. Najbolji teniser sveta je tada zagrlio Alkota i zajedno su porzirali sa fotografima.

Alkot je u finalu ovogodišnjeg Australijan opena pobedio Davida Vagnera sa 6:4, 7:6. Ovaj momak je inače i šampion Paraolimpijskih igara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    26. januar 2019 | 15:26

    ZIVOT JE VECITA BORBA OD RODJENJA PA DO SMRTI,svi borci za zivot i borci koji ne posustaju u toj borbi bez obzira na situaciju zasluzuju postovanje!!!a sta reci o Novaku , decko je blagosloven i nas buduci predsednik , on ima sve kvalitete za to,zivi bili pa videli!!!!🎾🎾🎾🎾🎾

  • dada

    26. januar 2019 | 16:34

    Kako da ne u buduce da uziva u zivot miran zivot dost radi posl nek odmara koj mora nek se kndiduje za presednika to nije laka funkcija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA