≫ 

Nadal čestitao Novaku pa poslao jaku poruku: Nije mi bio najbolji dan, ali ću se uvek boriti do kraja

Nadal će u porazu potražiti inspiraciju

  • 3

Bik sa Majorke je poražen u finalu Australijan opena od Novaka Đokovića. Sve do finala delovao je nezaustavljivo, ali je onda naleteo na neverovatno raspoloženog Srbina za koga nije imao leka. Đoković je slavio u tri seta i Nadalu je preostalo samo da čestita boljem.

- Moram da čestitam Novaku na neverovatnom tenisu koji je prikazao ovde. Zahvaljujem se svima vama i sponzorima što podržavaju sport. Iz godine u godinu organizatori odrađuju fantastičan posao i hvala što činite ovaj turnir verovatno najboljim na svetu - rekao je posle meča Rafa.

S obzirom na to da tenisa nije video od polufinala US opena koje je završio tako što je predao zbog povrede kolena, ovaj rezultat ne može da ne zadovolji.

- Ako pričamo o meni, prilično emotivno, nije mi bio najbolji dan, ali je važno što sam imao dve dobre nedelje, prolazio sam kroz teške trenutke prošle godine. Od US opena nisam imao priliku da igram profi meč sve do sada i znači mi zbog povratka posle povrede. Verujem da će mi ovo poslužiti kao inspiracija za dalje, ali hoću da zahvalim i mom timu koji su mi pomagali jer da nije bilo njih ne bi bilo ni mene na ovom mestu - dodaje Nadal.

Za kraj, španski as je poručio i Novaku, ali i ostalim rivalima da još uvek neće odustati od borbe za najveće trofeje.

- Mogu da kažem jednu stvar, uvek ću se truditi da se borim i radim naporno. I kad sam imao teške trenutke i rivale kao večeras, uvek sam se trudio da se vratim i tako ću uvek i raditi. Veza sa svima vama na tribinama, teško je to objasniti. Naravno, oseti se ta neverovatna energija i hvala vam na tome - rekao je Nadal.

VIDEO - Đoković: U romantičnoj sam vezi sa terenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. januar 2019 | 12:34

    Sra reci o Novaku,IMALA GA JE MAJKA ZASTA RODITI!Doneo srecu porodici svojoj, doneo srecu i naciji svojojDJOLE NACIONALE!!!!!!!🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾

  • Ja

    27. januar 2019 | 14:05

    Nadal pored Noleta skuplja poslužaonike.

  • Само ја

    27. januar 2019 | 16:09

    Не могу а да се у овом тренутку не сетим Јелене Генчић, верујем да је тамо негде сада веома срећна ......њен мали Ноле је постигао све о чему су заједно маштали и мнооого, много више....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA