Đoković i dalje ne može da veruje šta mu se dešava: Kakav način da proslavimo godišnjicu od operacije...

Zaista je teško zamisliti bolji način

  • 2

Najbolji teniser planete Novak Đoković osvojio je u nedelju svoju sedmu titulu na Australijan openu pobedom nad Rafaelom Nadalom u tri seta. Đoković dan kasnije i dalje kao da ne može da veruje šta mu se dešava, iako je Melburn već treći uzastopno pokoreni Grend slem za srpskog šampiona, posle Vimbldona i US opena prošle godine.

Novak je podelio fotografiju sa peharom iz Australije i porukom za one koji ga prate i navijaju za njega.

- Vau ljudi, uspeli smo. Nema dovoljno reči da izrazim zahvalnost ovoj grupi ljudi, nismo mogli da zamislimo bolji način da proslavimo godišnjicu od moje operacije. I sa svim svojim navijačima širom sveta, koji su pokazivali bezuslovnu podršku, delim ovu pobedu, trofej i srce. Blagosloven sam zbog ovakvih momenata i ljubavi u tenisu. Nikad ne prestaj da veruješ - poručio je Đoković.

Srpski teniser je u nedelju slavio 6:3, 6:2, 6:3 posle nešto više od dva sata igre i podigao svoj 15. Grend slem trofej i rekordni sedmi na Australijan openu. Pre godinu dana je operisao lakat, nakon što pola godine pauze nije dalo rezultata. Tada je poražen od Hjeonga Čunga na Australijan openu, a vrhunskoj formi se vratio prošlog leta.

VIDEO - Nole se sa peharom pojavio pred srpskim navijačima i počeo da im baca stvari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RDJ

    28. januar 2019 | 09:52

    Svaka cast Nole,.bit ce toga jos,samo dobro zdravlje..ne zaboravimo Vajdu i ekipu,.. sretno svima

  • Tanče

    28. januar 2019 | 09:22

    Ja sam uvijek verovala u tebe Novače. Ti si Kralj tenisa i naš ponos Srbije. Samo nastavi tako da igraš, biće još trofeja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA