Džumhur za Telegraf potpisao reči o vanzemaljcu Đokoviću i opisao novu neobičnu frizuru

Bosanski teniser nada se da će u Dejvis kupu pokazati pravu formu

  • 1

Član teniske reprezentacije Bosne i Hercegovine Damir Džumhur se trenutno nalazi u Australiji gde će dati sve od sebe da u Dejvis kupu na pravi način predstavi svoju zemlju.

On je za Telegraf pričao o njegovoj aktuelnoj formi, prisetio se duela sa Novakom Đokovićem u Dohi i stao iza reči da je u pitanju pravi vanzemaljac, a opisao je i otkud promena imidža i neobičan stajling.

  • Kakvo ti je trenutno zdravstveno stanje i fizička forma?

- Zdravstveno stanje je dobro. Nakon dosta problema koje sam imao na pripremama sve se stabilizovalo tako da je sada sve dosta bolje. Mislim da fizički dolazim na pravi nivo i da sam blizu najbolje fizičke forme. Zadovoljan sam kako radim na treninzima ali je potrebno uviek nekoliko mečeva za ulazak u pravu formu tako da mislim da ću ovde uspeti da dođem do željenih rezultata.

Izneo je i očekivanja pred Dejvis kup, gde BiH igra protiv Australije.

- S obzirom na to da će dva singl igrača koja će igrati gotovo sigurno biti Džon Milman i De Minaur, ne mogu da biram, ali sigurno da su i jedan i drugi izuzetno opasni i da igraju u stvarno dobroj formi. Pogotovo se to odnosi na De Minaura koji je osvojio turnir pre Australije i koji je po mom mišljenju jedan od najnezgodnijih igrača na ATP turniru.

    • Kako je igrati sa Novakom Đokovićem?

- Previše teško. Ja sam izjavom posle meča u Dohi izjavio na storiju upravo ono sto mislim o Novaku, a on je to dokazao i na Australijan openu.

Podsetimo, tada je Džumhur na svom Instagram profilu napisao: "Upravo sam igrao protiv vanzemaljca".

Printskrin: instagram/damirdzumhur
  • Otkud ideja da se onako ošišaš? Da li ćeš se tako pojaviti i na meču?

- Nikada nisam previše eksperimentisao sa frizurama i već imam taj neki stil koji gajim, ali eto, odlučio sam se da nešto promenim. Dejvis kup je, igram za državu i mislim da je to dobar način da pokazem koliko mi znači igranje za reprezentaciju. To sam uradio prvi dan kada sam došao u Adelejd.

Foto: damirdzumhur/instagram

VIDEO: Legende! Bratski zagrljaj Dekija Stankovića i Novaka posle finala AO

(Sara Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vucko

    31. januar 2019 | 15:34

    Puno srece u buducim nastupima. Da ostane medu 50 najboljih na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA