Da vam se srce istopi: Đokovića deca i žena dočekali konfetama (VIDEO)

Najbolji doček na svetu, a nije ispred skupštine

  • 10

Najbolji teniser planete Novak Đoković uspešno je završio pohod na Australijan openu svojim sedmim i rekordnim peharom u Melburnu i sada se vratio kući, svojoj porodici.

On je na društvenim mrežama podelio video u kom je stigao kući i pored svoje dece Tare i Stefana baca konfete uvis. Mada verovatno još i nisu svesni šta je Novak uradio u Australiji, bilo im je lepo da dočekaju svog oca posle turnira.

- 3, 2, 1, hvala za sve konfete - napisao je srpski teniser na Instagramu i zahvalio svom sponzoru opreme i supruzi Jeleni. On je još ranije da je jedva čekao upravo da vidi svoju decu.

- Prvo želim da napunim baterije i da se osvežim. Najvažnije je da se odmorite pre nego što krenete da radite. Jedva čekam da vidim svoju porodicu, da nakupim novu energiju i da izađem na teren i da još više uživam. Tek je start sezone. Ne znam da li ću moći da držim sva četiri Gren slema u isto vreme. Videćemo, imam šansu na Rolan Garosu. To je velika motivacija - rekao je Đoković.

VIDEO - Đoković: Ako sam jednom uspeo da osvojim Roland Garos, zašto ne bih opet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    31. januar 2019 | 17:28

    Е дјецо драга једног дана ћете сватити ко вам је био отац,,,,,желим вам срећу сву овог свјета,,, сјетим се свог Оца Кад улази у кућу и уноси Бадњак а обрве и бркови замрзли,,,Мала кућа сиромашна али поштена мајку и не запамти 3 године само а наш Отац нас све тројицу одхрани и на прави пут даде и кад је требао уживати умрије и он!ово пишем зато што сам сретан кад видим родитеље поред дјеце своје велики поздрав за све људе добре Воље!!!!!

  • Lav

    31. januar 2019 | 17:50

    Najveci svih vremena I kao covjek I kao teniser

  • Bravo Nole

    31. januar 2019 | 17:41

    Na terenu si No1 ali prave vrednosti su u kući - porodica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA