≫ 

Treniram sa Đokovićem, odigram super set i izgubim! On će stići Federera: Ćorić predviđa koliko titula će osvojiti Srbin do kraja karijere

Hrvatski teniser Borna Ćorić misli da Švajcarac nije nedostižan

  • 4

Bar ne za Novaka Đokovića koji je nedavno osvojio sedmu titulu na Australijan openu i 15. u karijeri. Srbin trenutno u vlasništvu ima tri poslednja Grend slema (Vimbldon, US open, Australijan open) i fali mu Rolan Garos da još jednom uzme sva četiri uzastopno.

- On je neverovatan profesionalac. Baš smo trenirali, mislim u četvrtak pre Australijan opena, i to sam komentarisao s celim timom. Odigrao sam super set, ali sam ga izgubio 6:3. Ceo trening je bio fenomenalan, ali je bio bolji, a ja sam igrao na veoma visokom nivou - rekao je Ćorić u intervjuu za Nova TV.

Borna je povremeno uspevao da bljesne i pokaže deo svog velikog talenta, ali jedino sa Đokovićem nije do sada uspevao da izađe kao pobednik od svih igrača iz "Velike četvorke".

- Mislim da mirne duše može da igra do 37. godine. Kad vidim kako igra i kako pazi na sve, ne vidim zašto ne bi igrao još pet godina, a u tih pet godina mislim da će osvojiti još šest Grend slemova - kaže hrvatski igrač.

Ćorić je u Australiji stao u osmini finala, gde ga je salvadao Lukas Puj, Francuz koga će eliminisati baš Đoković u polufinalu turnira. Borna se trenutno priprema za nastavak sezone sa trenerom Rikardom Pjatijem u Italiji.

VIDEO - Đoković: Ako sam jednom uspeo da osvojim Roland Garos, zašto ne bih opet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. februar 2019 | 20:19

    On je sve doziveo u sportskom tenisu tako sve ostalo su samo su nijanse, voleo bi kad bi bilo jos Srpskih sportista njegovog kalibra ,Coric mu predvidja da ce stici u titulama Federera a ja mu predvidjam da ce biti buduci predsednik kad dodje vreme za to😉

  • hmmmm

    3. februar 2019 | 20:39

    6?????? Ove godine ce pasti 3-4. Hvala tebi ali ti si momak pesimista.

  • brana

    3. februar 2019 | 19:55

    Kad porastem bicu Srbin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA