≫ 

Osaka oplela po Bajinu: Neću da mi neko kvari sreću i govori iza leđa!

Svašta se valjalo iza brda koje su zajedno izgradili Naomi Osaka i Saša Bajin

  • 5

Japanska teniserka Naomi Osaka negirala je da se sa Sašom Bajinom, trenerom koji ju je vodio do dve Grend slem titule i prvog mesta na svetu, rastala zbog novca.

Srbin je vodio Osaku do velikog napretka, sa 72. mesta WTA liste, do prvog za samo godinu dana od početka prošle, do starta ove godine.

- Svi misle da je rastanak u vezi sa novcem, ali nije. To je jedna od najbolnijih stvari koje sam ikad čula. Putujem sa svima iz svog tima i viđam ih više od porodice.

Nikada im to ne bih uradila. Razlog je što ne želim da stavljam uspeh ispred sreće, to je glavna stvar. Neću da to žrtvujem samo da bih neke osobe zadržala u svojoj blizini - rekla je Osaka.

Bajin izvesno neće imati problema da nađe novi angažman jer je lani proglašen najboljim trenerom na svetu posle uspeha sa Osakom.

Foto: AP/Tanjug

- To se već krčkalo u Australiji. Mislim da su neki ljudi već mogli da vide po načinu na koji smo komunicirali. Nisam htela da se rastajem na neki loš način.

Neću da kažem ništa loše o njemu, jer sam i zahvalna na stvarima koje je uradio. Tokom AO sam pokušavala kažem sebi da treba proći kroz to. Ne znam, mislim da su svi primetili - kaže Osaka.

Japanka dodaje da sada predstoji traženje novog trenera i nada se da će to rešiti do marta jer ne bi bilo dobro da Indijan Vels čeka bez njega.

- Ali neću ni nekoga ko će mi iz boksa pričati loše stvari. To bi bilo najgore. Hoću nekog ko je direktan, ko se ne boji da mi kaže stvari u lice, radije bih nekoga ko će mi reći sve otvoreno, nego iza leđa. To je jedna od najbitnijih stvari - otkrila je Osaka.

Ona i Bajin su prekinuli saradnju koja je trajala nešto više od godinu dana, a pre toga je sarađivao i sa Serenom Vilijams, Viktorijom Azarenkom i Karolinom Voznijacki.

VIDEO - Đoković: Da ponovim igru iz Melburna? Nadam se...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    18. februar 2019 | 17:58

    Sad ćeš videti kako se pada kad se visoko leti......

  • AHAB

    19. februar 2019 | 13:51

    OVAKVIH NADOBUDNIH,POTENCIJALNIH BROJEVA 1,SMO SE NAGLEDALI....ONA NI BLIZU MUGURUZU,HALEP,I OSTALIH RUSKINJA....

  • djomla

    19. februar 2019 | 12:27

    Bajine uzmi da treniras Olgu. Vratice ti se sto puta za godinu dve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA