≫ 

Bilo je kao da sahranjuje deo sebe: Jelena se prisetila Novakovog uspona iz pepela i povratka na vrh

Početak 2018. nagoveštavao je kraj velike karijere, početak 2019. obaranje novih rekorda

  • 4

Agent najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića Edoardo Artaldi znao je da uoči operacije lakta početkom 2018. godine Novaku neće biti lako da se vrati, ali je teniserova supruga Jelena pred dodelu nagrade Laureus objasnila kako je on uspeo u tome.

Đoković je posle sjajne druge polovine 2018. godine uspeo da se popne na vrh svetskog tenisa i sada osvoji četvrto priznanje za najboljeg sportistu sveta posle 2012, 2015. i 2016. godine.

- Pred operaciju je bilo kao da sahranjuje deo sebe. Imao je u Rimu solidan turnir i onda je došao na Rolan Garos, izgubio je, rekao je: završio sam, ne igram više tenis, nije mi više zabavno. Ne znam da li ću igrati na travi. Zvao me je i rekao: Ne vidim svrhu igranja osim ako vi niste ovde - rekla je Jelena Đoković u videu posvećenom osvajaču nagrade.

Marko Čekinato je bio koban po Đokovića na Rolan Garosu, ali se nova nada probudila u finalu Kvinsa. Poraz od Čilića, ali je iskra bila tu. Usledio je Vimbldon na kom je potpuno neočekivano Novak stigao do finala i osvojio ga.

- Pomislila sam posle tog meča - neverovatno, vratio se. Uvek je sve to putovanje, vezano za veru, moraš da veruješ u sebe i svoje telo i svoje razmišljanje. Novak nikad nije radio za slavu, novac i bilo šta od toga, uvek je o vrednostima posvećenosti, životu i zbog toga sam zaljubljena u njega - rekla je Jelena Đoković.

VIDEO: Ovako je izgledalo proglašenje Novaka za najboljeg sportistu na svetu

(MLJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    18. februar 2019 | 22:08

    Ja nikad nisam gubila nadu u Novaka. Uvek sam verovala u njega, ako se dobro sećate u januaru 2018 godine kad sam napisala da će se naš Novak vratiti na prvo mesto do Nove godine, živi bili pa videli. Čestitke od ❤ Novače samo nastavi tako prestitićeš ti i Federera u Gren slemovima.

  • Даца

    19. februar 2019 | 06:00

    Браво Јецо 😊😊😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA