≫ 

Monika Seleš izljubila Noleta tri puta i pokazala da nije zaboravila gde je rođena! (VIDEO)

Preko Novog Sada i treninga sa Jelenom Genčić, život je Moniku Seleš odveo u Ameriku

  • 22

Novak Đoković po četvrti put osvojio je Laureus za najboljeg sportistu planete, a nagradu mu je na dodeli u Monaku uručila legendarna Monika Seleš.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste činjenica da se nisu poljubili u obraz dva puta, što je običaj u većini zemalja sveta, već tri puta, što je karakteristično za Srbiju.

Najbolji sportista sveta posebno je bio oduševljen što je upravo Monika njemu určila nagradu jer je kako je istakao upravo ona bila njegova inspiracija i uzor na koji je morao da se ugleda.

- Velika je čast deliti pozornicu sa Monikom Seleš. Snovi su počeli paralelno sa tvojom karijerom. I Jelena Genčić je imala uticaj na moju karijeru. Osim mojih roditelja, znam da je radila i sa tobom. Znam kada ustaješ, da je to pola 9, da se hraniš zdravo, zbog tebe sam i ja igrao agresivno. Morao sam sve da radim što i ti. Hvala ti  što si me inspirisala - obratio se Nole Moniki, a kako je izgledao sam čin uručenja nagrade pogledajte u videu na početku.

VIDEO: Nole je najbolji sportista na svetu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. februar 2019 | 11:57

    Citam sve ove hejterske komentare..Da li ste svi vi uopste bili rodjeni kada je Monika Seles igrala tenis!? Da li ste svesni, da, kada se SFRJ raspala 1991, Monika Seles je nastavila da igra tenis pod zastavom Savezne Republike Jugoslavije(Srbije i Crne Gore)!A mogla je igrati pod americkom zastavom,itd..tek nakon sto ju je onaj manijak gadjao nozem, samo zato sto igra tenis za Srbiju, definitivno se odselila u SAD i nastavila da igra tenis jos par godina pod americkom zastavom..Znaci, i ona je ovoj zemlji donela mnogo trofeja, i to joj nikada nemojmo zaboraviti..

  • Nika

    19. februar 2019 | 09:42

    KAKVE FACE PRAVI MONIKA !!!!

  • AHAB

    19. februar 2019 | 12:48

    GDE MU ONAJ HRVOJE IZ REALA,DA MU ČESTITA I PODRŽI , KAO ŠTO JE NOLE NJIH....MNOGO SMO ČUDAN NAROD,NEMA ŠTA....KAD MOŽE TRAMP ZID PREMA MEKSIKU,MOŽEMO I MI PREMA NJIMA I SVIMA LEPO..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA