≫ 

Ove reči sina kidaju Novakovo srce: Nekad ne znam šta da odgovorim Stefanu, to boli!

Novakovo odsustvo ume da bude bolno za porodicu

  • 5

Posle osvajanja “Laureus" nagrade za najboljeg sportistu na svetu, Novak Đoković je prilično emotivno preneo pojedine trenutke iz svoje očinske uloge.

Nole je za "Hamburger Morgen Post" otkrio kako je balansirati između velikih teniskih obaveza i privatnog života koji trpi.

- Biti roditelj je najbolja stvar u mom životu. Najveći blagoslov i najveći izazov - rekao je Đoković, koji želi da bude uzor deci.

- Ponekad nisam ponosan na svoje ponašanje na terenu - priznao je Novak, uz anegdote sa Stefanom.

- Igrao sam fudbal sa njim na ulici i ljudi su prilazili i tražili da se fotografišemo. Naravno da sam ispunio tu želju, a onda me je sin pitao: Tata, poznaješ te ljude? Zašto ti prilaze?

Tada je ostao bez reči.

- Nisam znao šta da mu odgovorim. Onda sam rekao: Ponekad igram tenis i ponekad sam na TV-u. Stefan me ponekad pita: Tata, zašto si na teniskom terenu, a ne sa mnom? To boli.

VIDEO -Jer tri su za sreću! Novak Đoković i Monika Seleš se izljubili po srpski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    22. februar 2019 | 10:41

    NOLE KRALJU! VRLO JEDNOSTAVNO ODGOVORIS SINU "TATA TREBA DA ZARADI PARE ZA PORODICU.KOLIKO OCEVA RADI U INOSTRANSTVU I NE VIDJA PORODICU,A ZA CEO ZIVOT NE MOGU DA ZARADE,KOLIKO TI MAJSTORE,ZA JEDAN MASTERS.UZIVAJ I NASTAVI DA "KIDAS"NA ZADOVOLJSTVO SVIH NAS KOJI TE OBOZAVAMO.OCEKUJEM OD TEBE DA DOBIJES I TRECE DETE,I TADA CES BITI TENISER SA NAJVISE GREN SLEMOVA NA SVETU.

  • Serhio

    22. februar 2019 | 10:58

    Pa tata mora da radi

  • 3seta

    22. februar 2019 | 10:44

    Još malo pa ćeš provoditi mnogo više vremena sa familijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA